Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Academia Gomag lanseaza Made for Business, un planner util pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenori

Academia de eCommerce Gomag, premiata anul acesta drept cea mai buna resursa de eCommerce din Romania, lanseaza Made for Business, planner de afaceri & viata. Made for Business este un planner nedatat, ce contine 240 de pagini, pline de organizatoare, trackere, checklist-uri liste si planificatoare lunare/saptamanale.

Made for Business poate fi comandat deja in Academia Gomag si reprezinta un cadou util pe termen lung, pe care il poti face altora, precum si tie, cu ocazia inceputului de an nou.

Pentru cine e plannerul Made for Business?

Numele reprezinta un joc de cuvinte. Pe de o parte, materialul a fost realizat ca un asistent personal “de buzunar”, pentru cei care au un interes in sfera afacerilor, pentru cei “nascuti sa faca business”. Pe de alta parte, prin folosirea activa a plannerului, orice business poate deveni mai organizat, mai productiv si mai eficient – in functie de cat te implici si aplici ideile existente sau notate de tine, din planner, in business.

Made for Business este un planner nedatat, potrivit pentru oricine isi doreste o afacere (intr-un viitor mai apropiat sau mai departat), pentru oamenii de afaceri cu istoric pe piata, pentru oameni de marketing, bloggeri, influenceri, afiliati si manageriA fost creat pentru a aduce un aport consistent in abilitatile de organizare, productivitate, prioritizare si stabilitate emotionala a celui sau celei care il foloseste, pe plan personal si/sau profesional.

Cum se foloseste plannerul Made for Business?

Nimic complicat. Plannerul functioneaza ca o agenda, cu ceva (consistent) in plus. Il poti folosi ca o agenda personala, prin notarea planurilor, actiunilor si a programarilor din viata de zi cu zi. In aceasta privinta, plannerul contine si organizatoare tipice: saptamanale, pentru situatii urgente, lista de cadouri, checklist pentru dezvoltarea abilitatilor emotionale, planificare obiective, vision board etc.

In acelasi timp este un adevarat planner de business, cu spatii generoase pentru planificarea strategiei de afaceri, fise de brand, audit HR & logistica, scalare business, super liste online shop zilnice/saptamanale/lunare, extindere la nivel international, idei de continut pentru fiecare luna, etc.

Made for Business este un planner de 240 de pagini, cu dimensiuni intre A4 si A5 (il poti lua cu tine oriunde mergi), coperta hardcover de culoare neagra, cu finisare mata. Este elegant, contine grafice menite sa te inspire, iar legatura este rezistenta (fascicule din 16 in 16 pagini). Vrei sa iti cresti productivitatea? Sa iti dezvolti abilitatile de organizare si sa te simti in control asupra vietii tale? Comanda plannerul Made for Business!

Despre creatorii Made for Business:

Plannerul a fost realizat de echipa Academia de eCommerce Gomag, cei care dezvolta si platforma eCommerce Gomag, board game-ul GoFunnel, precum si o multime de resurse pentru educarea pietei de eCommerce: podcastul Doza de eCommerce, evenimente, webinarii si continut in multiple forme.

Citeste si:

Despre Cosmin Daraban

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor. Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc. De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme, iar in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2700 de magazine online, din toate industriile.

Follow Me

Comentarii ( 12 )

 1. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 2. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 3. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 4. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 5. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 6. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 7. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 8. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 9. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 10. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 11. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

 12. […] Academia Gomag lanseaza Made for Business, planner pentru oamenii de afaceri si viitorii antreprenor… […]

Leave a reply