Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Consultanta GRATUITA – ECOMpedia Pentru Toti – Porti Deschise Permanent

consultanta gratuita

Proiectul de consultanta GRATUITA „ECOMpedia Pentru Toti” revine

Pe scurt, daca vrei sa beneficiezi de o sesiune de 50 de minute de consultanta gratuita cu Liviu TALOI, Senior Consultant in e-commerce, usability, analytics, conversion rate optimization si online marketing, si ai 20 de puncte valide in profilul tau de pe site, inscrie-te completand formularul de mai jos.


 

In fiecare Miercuri, din 2 in 2 saptamani, intre orele 15.00 si 19.00, Liviu TALOI va oferi consultanta gratuita (fata in fata – fizic sau prin Skype – online), timp de 4 ore celor care au nevoie in domeniile: e-commerce, analytics si usability. Ultimele 2 ore vor fi transmise live, in cadrul emisiunii Bizi Live TV (https://www.facebook.com/biziliveTV/).

Cum a fost la editia din data de 06 martie 2019

Pentru fiecare antreprenor din online care doreste sa vina la consultanta gratuita oferita de Liviu TALOI, alocam cate 50 de minute, urmate apoi de 10 minute de pregatire pentru urmatoarea intalnire. Vor fi 4 sedinte de consultanta, in fiecare Miercuri, astfel: 15:00, 16:00, 17:00 si 18:00. Exista posibilitatea ca in anumite zile sa nu aiba loc toate cele 4 sedinte de consultanta, insa vom anunta din timp acest lucru.

Pentru a va inscrie la acest program de consultanta gratuita trebuie sa aveti cont pe ECOMpedia si sa aveti minim 20 de puncte stranse, puncte de loializare in comunitatea de comert electronic ECOMpedia explicate aici. Daca vreti sa participati la o a doua sedinta de consultanta gratuita, atunci va trebui sa aveti 40 de puncte si tot asa (20 de puncte per consultatie).

 

De ce conditionam inregistrarea in programul „ECOMpedia pentru Toti” de folosirea punctelor?

Credem in a ajuta si a in a contribui la dezvoltarea industriei de ecommerce si a celor conexe din Romania. Misiunea ECOMpedia este aceea de a ajuta 10.000 de magazine online. In derularea programului precedent (2014-2015), am reusit sa ajutam peste 150 de tineri antreprenori sa inceapa un business online sau sa-si optimizeze magazinul online. Peste 2000 de conturi sunt acum in ECOMpedia si peste 16.000 de oameni sunt prezenti in grupul dedicat de pe Facebook. Asa intelegem noi sa ne facem o datorie de onoare, prin a ajuta aceasta comunitate, date fiind conditiile de educatie in domeniu, lipsa unor cursuri la facultatile principale din Romania, lipsa unor cursuri adecvate si actualizate cu realitatile industriei.

Credem in puterea de schimba in mai bine industria de ecommerce si de aceea iti cerem si tie sa iti ajuti colegii, membri si ei in aceasta comunitate, aici pe site. Ajuta-i prin raspunsurile tale, ajuta-i expunand problemele tale de zi cu zi in operarea unui magazin online, voteaza cele mai bune raspunsuri pe acest site si implica-te alaturi de noi in acest efort educational.

Cum a fost la editia din 13 Martie 2019

De aceea, daca incepi sa ajuti, putin cate putin, cate 20 de puncte acum, 20 de puncte mai incolo, asta insemnand in medie 5-7 raspunsuri date colegilor, te vom ajuta si noi si te vom primi cu drag la o consultatie gratuita.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii folosind formularul de mai jos cu acelasi email cu care ti-ai facut contul pe site. Daca ai 20 de puncte in cont, cineva din echipa noastra va programa intalnirea cu tine, fizic sau prin skype.

 

Ai 20 de puncte in cont? Atunci inscrie-te aici!