Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Lansarea GoFunnel: Gomag a creat primul board game pentru eCommerce, din Romania

GoFunnel este primul board game pentru eCommerce din Romania si a fost lansat de echipa Gomag, luni (26 aprilie 2021), catre o comunitate exclusiva, aflata pe lista de asteptare. Jocul se adreseaza celor care vor sa isi testeze abilitatile de antreprenor in online si poate fi comandat din magazinul GoFunnel. Primele 200 de comenzi au un pret Early Bird si sunt livrate cu diverse surprize in colet.

GoFunnel este un joc de strategie care recreeaza provocarile vietii de antreprenor in online. Fiecare jucator are rolul de antreprenor ce detine un magazin online (reprezentat printr-un funnel de vanzari), prin care ghideaza clientii (pionii), pornind din centrul tablei de joc. Este un joc pentru 2-4 persoane, cu varsta de 14-+100 ani. Il joci la fel ca pe multe alte board games: folosesti zaruri si carti pentru ca pionii alesi sa inainteze spre finish.

GoFunnel, The eCommerce Game

GoFunnel a fost creat cu un scop clar: sa ii initieze pe cei care vor sa isi testeze abilitatile de antreprenor in lumea comertului electronic, facandu-le cunostinta cu aspecte si concepte legate de magazine online, marketing, customer management si situatii din piata. Conceptele sunt prezentate prin intermediul explicatiilor de pe carti si nu interfereaza direct cu mecanismul jocului.

desfasurare joc gofunnel

De aceea, acest board game poate fi jucat de oricine, indiferent ce meserie are in viata de zi cu zi. Jucatorii pot fi antreprenori sau viitori antreprenori, dar pot fi si angajati, studenti, familia sau partenerul de viata. Altfel spus, nu trebuie sa te intalnesti cu alti prieteni antreprenori pentru a-l juca. E suficient de usor de inteles pentru a fi jucat de oricine.

De ce sa joci GoFunnel

GoFunnel este un joc de masa in care te bazezi atat pe strategie, cat si pe noroc pentru aduna cele 5 conversii care te duc pe primul loc. Poate prima tura de joc nu ti se va parea extraordinara, insa pe masura ce intelegi din ce in ce mai bine rolul cartilor si in ce moduri le poti folosi pentru a misca pionii (ai tai sau ai concurentilor), experienta se schimba. GoFunnel devine din ce in ce mai interesant si mai complex, pe masura ce te joci mai mult. De asemenea, poti considera board game-ul un instrument de invatare pentru tine si pentru angajatii tai (daca ai deja o afacere).

carti board game

Traiesti situatii si evenimente ce se intampla deseori in spatele unui magazin online: reactii ale clientilor, strategii care ii provoaca sa inainteze spre iesirea dintr-un funnel de vanzari sau barierele din calea lor, tipuri de eveniment etc. Jocul te ajuta sa dezvolti calitati precum spiritul competitiv, planificarea, performanta in luarea deciziilor si imbunatateste abilitatile interpersonale.

GoFunnel poate fi comandat din propriul magazin online. Primele 200 de jocuri au un pret special pentru Early Bird, si vor fi insotite de un cadou surpriza.

Despre creatorii GoFunnel

GoFunnel a fost creat de echipa din spatele platformei eCommerce Gomag si a platformei de educare Academia de eCommerce. Gomag este o platforma eCommerce de tip SaaS, ce poate fi inchiriata pe baza unui abonament si pe care se dezvolta peste 2000 de magazine online, din diferite nise. Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si +140 de aplicatii presetate.

Citeste si:

Despre Cosmin Daraban

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor. Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc. De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme, iar in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2700 de magazine online, din toate industriile.

Follow Me

Comentarii ( 3 )

  1. […] Lansarea GoFunnel: Gomag a creat primul board game pentru eCommerce, din Romania […]

  2. […] Lansarea GoFunnel: Gomag a creat primul board game pentru e-commerce, din Romania […]

Leave a reply