Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: 38% din vanzarile cu amanuntul vor avea loc online, pana in 2026 (raport)

Britanicii isi vor face cumparaturile online din ce in ce mai des, in urmatorii ani: pana in 2026, procentul de vanzari cu amanuntul care vor avea loc pe Internet va fi de 38% din retail, citim pe internetretailing.net. Acest procent are ca sursa un raport marca Edge by Ascential („Future Retail Disruption 2021-202”), care noteaza si ca anul acesta 32% dintre vanzarile din Marea Britanie vor avea loc online (fata de 29%, in 2020 si 21%, in 2019).

Raportul estimeaza ca, la nivel mondial, procentul de vanzari online (din retailul total) va fi unul asemanator, de aproape 40%, pana in 2026. Aceasta crestere constanta are drept principala cauza pandemia COVID-19, provocata de noul coronavirus: in 2020, odata cu inchiderea magazinelor fizice neesentiale in intreaga lume, shopping-ul pe Internet a crescut cu 37,4% pe mapamond (fata de doar 18%, in 2019), coform Edge by Ascential.

Concomitent cu mutarea consumatorilor online si alegerea variantei e-commerce, retailerii au investit in experiente de livrare mai bune, pentru acestia. Asta inseamna ca ofera livrare mai rapida, fie prin intermediul flotei proprii, fie prin intermediul companiilor de curierat terte. Prin urmare, pot concura mai bine cu giganti ca Amazon – mai ales in cazul cumparaturilor alimentare achizitionate online.

Leave a reply