Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Gomag lanseaza GoBot – primul bot intr-o platforma eCommerce

gobot gomag

Clientii platformei eCommerce Gomag au un nou motiv sa se bucure ca au ales aceasta solutie pentru magazinele online pe care le detin.

Echipa Gomag lucreaza la foc automat pentru a crea si implementa functionalitati de marketing si vanzare, unele chiar in premiera. Iar astazi este randul unei alte premiere.

Fa cunostinta cu GoBot, primul bot lansat nativ in platforma eCommerce Gomag.

Practic, este un robotel pe cat de prietenos, pe atat de util deoarece iti automatizeaza magazinul online, incepand de la produse, categorii si stocuri, si pana la comunicarea prin SMS, email sau chatboti. Deocamdata.

Ce il face atat de special? Este primul bot nativ intr-o platforma, fie ea autohtona sau internationala. Iar asta inseamna ca proprietarii de magazine online pe Gomag au un avantaj urias in fata competitorilor!

Ce este GoBot?

GoBots, de fapt, la plural, sunt o colectie de boti in Gomag care pot fi activati din cateva click-uri si care se ocupa automat de task-urile repetitive setate sa le rezolve.

Echipa Gomag a creat 5 categorii de boti:

 • Merchandiser Bot

Modifica automat produsele, categoriile acestora, stocurile, pretul etc. Practic, face automat task-uri repetitive precum aplicarea de marcaje promotionale pe produsele noi, eliminarea lor dupa o anumita perioada, mutarea produselor intre categorii respectiv marcaje in functie de campaniile de marketing etc.

Acestea sunt activitati pe care trebuie sa le faci constant, consumatoare de timp – timp pe care de acum il poti folosi asa cum vrei tu, deoarece GoBot le va face automat in locul tau.

Merchandiser Bot

 • SMS Bot

Intretine comunicarea pe SMS cu clientii, inainte si dupa livrarea unei comenzi. De exemplu, poate trimite automat un SMS de confirmare a comenzii sau de multumire de fiecare data cand este adaugata o comanda noua. Il setezi o singura data si functioneaza… pentru totdeauna, daca vrei.

SMS Bot

 • Email Bot

Acest bot se ocupa strict de comunicarea prin email, in acelasi mod in care o face SMS Bot.

email bot

 • Chat Bot

“Vorbeste” cu clientii pe Facebook Messenger (dupa ce acestia isi dau acordul). Practic, confirma comenzile in locul tau, poate creste valoarea cosului recomandand produse, cere testimoniale si creste vanzarile intr-o campanie de marketing (de exemplu, pentru sarbatori).

facebook messenger catbot

 • CRM Bot

Disponibil in curand, CRM Bot manageriaza clientii si ajuta la fidelizarea acestora. Implicit, duce la scaderea costului de achizitie si cresterea vanzarilor.

Ok, in mare parte ai inteles despre ce este vorba. Acum, de ce sa ai incredere in GoBot?

crm bot

De ce sa il folosesti?

 • Pentru ca economisesti timp – task-urile repetitive, pe cat de mici, pe atat sunt de enervante. Si asta pentru ca iti consuma din timpul pe care stii bine ca l-ai putea folosi pentru lucruri mai importante, precum gestiunea comenzilor sau clientilor. Lasa un GoBot sa preia de aici ceea ce se poate automatiza.
 • Pentru ca economisesti bani – cand ai o afacere mica sau medie, rar iti permiti sa angajezi oameni pregatiti sa se ocupe de magazinul tau. Mai mult, acestia cer salarii, taxe, concedii, timp liber, pauze, beneficii etc. Un GoBot face totul gratuit, indiferent la ce scara e vorba.
 • Pentru ca iti creste productivitatea – GoBot munceste automat mult mai rapid decat ai face-o tu manual si preia activitatile consumatoare de resurse, ceea ce iti permite sa fii mai productiv, mai eficient. Acest lucru se va vedea in relatia cu clientii si volumul de vanzari, carora ai acum mai mult timp si energie sa le dedici.

Cum functioneaza GoBot

Bun, am stabilit care sunt motivele pentru care sa folosesti un GoBot. Acum e momentul sa vezi cum functioneaza unul.

Clientii Gomag au acces la un anumit numar de boti in functie de abonamentul ales insa functionalitatea nu vine cu niciun alt cost suplimentar. Un GoBot poate fi activat din contul Gomag din cateva conditii si presupune urmatorii pasi:

 • Alegerea unei denumiri pentru bot
 • Selectarea statusului – activ, inactiv, activ intr-o anumita perioada
 • Selectarea conditiilor de activare – fiecare bot vine cu anumite optiuni (de exemplu, produs adaugat mai putin de 3 zile)
 • Selectarea activitatilor pe care vrei sa le faca bot-ul (de exemplu, Adauga marcaje promotionale Recomandari – este afisat automat pe homepage)

Si atat. Salvezi setarile realizate iar GoBot incepe sa lucreze automat in locul tau.

Din moment ce este o functionalitate noua, echipa Gomag lucreaza inca la imbunatatirea botilor. In curand vor exista scenarii prestabilite pe care va trebui doar sa le activezi (fara sa mai pierzi timp sa gandesti singur conditiile).

GoBot este mai mult decat un robotel.

Poate fi mana ta dreapta daca ai un magazin online pe Gomag si angajatul ideal pe care sa te bazezi ca isi face treaba zi de zi, fara greseli umane sau fara sa plece acasa dupa programul standard de la 9:00 la 17:00.

Ai un magazin online pe Gomag? Activeaza un GoBot si pune-l la treaba imediat.

Iar daca nu ai inca un magazin, echipa Gomag te invita sa testezi platforma gratuit pentru 15 zile, pentru a te convinge singur cat de usor este sa o folosesti pentru a vinde online.

Despre Gomag

Gomag este o platforma eCommerce 100% romaneasca, cu peste 600 de magazine online in portofoliu si o echipa de 17 specialisti in spate. Platforma poate fi inchiriata contra unui abonament lunar, de la cel pentru afaceri incepatoare cu pretul de 1 euro pe zi si pana la business-uri cu volume uriase.

In platforma ai la dispozitie functionalitati esentiale pentru a vinde online, inclusiv module de marketing, CRM, tehnici de vanzare avansate, pop-up-uri native, peste 100 de aplicatii iar de acum inainte, GoBots – primul bot intr-o platforma eCommerce.

Despre Cosmin Daraban

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor. Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc. De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme, iar in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2700 de magazine online, din toate industriile.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

 1. SMSLink este integrat cu Gomag si poate fi utilizat impreuna cu Gobot-ul. Detalii pe https://www.smslink.ro/sms-gomag.html

Leave a reply