Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

E-commerce cu rezultate: specialisti in marketing si vanzari se reunesc la Gomag LevelUp Summit (11-15 iulie 2022)

Gomag LevelUp Summit, editia a doua, este un eveniment online realizat de echipa platformei Gomag, ce are loc in perioada 11-15 iulie 2022 si reuneste aprox. 15 experti pe scena sa virtuala. Evenimentul este dedicat clientilor Gomag si aduce cu sine noi informatii, studii de caz si practici personalizate, gata de pus in aplicare pentru cresterea unui magazin online. De asemenea, printre participanti sunt invitati partenerii platformei e-commerce, cursantii Academia Gomag, furnizori de servicii pentru comert electronic si membrii comunitatii e-commerce cu Gomag.

Participarea la sesiunile live este gratuita si incurajata, deoarece, ulterior, inregistrarile video vor fi disponibile doar pentru clientii Gomag, in platforma. Inscrierile sunt deja deschise pe site-ul Gomag! Link de acces si informatii suplimentare despre orar sunt trimise pe e-mail, dupa inscriere.

Agenda Gomag LevelUp Summit

LevelUp Summit are loc online sub forma unor sesiuni live organizate in fiecare zi din perioada 11-15 iulie 2022. Iti sunt deja pregatite prezentari extraordinare si studii de caz despre administrarea unui magazin online, strategii de business, noutati si sfaturi pentru promovarea unei afaceri online, Google si Facebook Ads, SEO si link building pentru e-commerce, extinderea vanzarilor online, cresterea valorii cosului de cumparaturi, automatizari, fidelizarea clientilor si scalarea business-ului.

Contextul si mesajul principal al evenimentului este Gomag si oportunitati de crestere”! Lista speakerilor la Gomag LevelUp Summit ii include pe (foto, de la st. la dr.): Catalin Macovei (Moloso Agency), Ovidiu Balcacian (The Pharmacy Agency), Raluca Radu (MTH Digital), Dan Trifan (BeautyBee), Mihai Alexandru Andrei (WebDigital), Ciprian Cazacu (easySales), Vlad Nita (DoAds), Constantin Paraschiv (Polti), Elvis Floroiu (ZOTIS Media), Darius Muresan (WhitePress), Andreea Rusz (Gomag) si lista continua.

LevelUp Summit este moderat de Cosmin Daraban (foto, dr. jos), CEO si Cofondator Gomag. Tot el va deschide oficial evenimentul, cu o sesiune live, pe 11 iulie, de la ora 09:00. In cele 5 zile de eveniment vor fi realizate sesiuni pe subiecte diferite, astfel incat studiile de caz si datele prezentate sa raspunda intrebarilor participantilor.

De ce sa participi la Gomag LevelUp Summit?

Gomag LevelUp Summit este o oportunitate pentru a descoperi noi solutii si strategii de aplicat pentru cresterea vanzarilor si fidelizarea clientilor. Participantii la editia trecuta pot atesta acest fapt. De asemenea, pentru ca vara aduce cu sine, in general, o scadere a fluxului de comenzi pentru magazinele online, evenimentul este si un mod in care sa obtii maximum din timpul pe care il ai la dispozitie.

Pentru cine e Gomag LevelUp Summit? 

Pentru antreprenorii din e-commerce, incepatori, dar si pentru proprietarii cu experienta in piata de comert electronic, pentru angajatii afacerilor online, furnizori de servicii pentru e-commerce, agentii si oameni de marketing, bloggeri si influenceri, studenti etc. LevelUp Summit este un eveniment 100% online, 100% gratuit, asa ca nu ai nevoie sa faci rezervari, sa te deplasezi intr-un loc anume sau sa iti dai programul peste cap.

Ai nevoie doar de un calculator sau un telefon mobil pe care sa urmaresti sesiunile live, si timp pentru a invata lucruri de care sigur ai nevoie. Trebuie doar sa prioritizezi ce e important pentru tine. Sesiunile live au loc pe Zoom, precum si in grupul de Facebook e-commerce cu Gomag, de 3 ori pe zi, in perioada 11-15 iulie 2022.

Vrem sa mai stii ca pregatim diverse surprize pe parcursul evenimentului, dar si dupa finalul acestuia. Reamintim ca inregistrarile sesiunilor live vor fi disponibile ulterior doar clientilor Gomag, in modulul Academia din platforma. Iti doresti modele de marketing si vanzari care functioneaza, inclusiv in aceasta perioada? Inscrie-te si tu la summit!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme e-commerce autohtone, pe care vand peste 2700 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, ProduseCosmetice.ro, MagazinTraditional, Polti, SportPartner, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii.  

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 155+ de aplicatii presetate.

Inregistreaza-te acum www.gomag.ro/blog/levelup-summit!

Citeste si:

Despre Cosmin Daraban

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor. Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc. De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme, iar in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2700 de magazine online, din toate industriile.

Follow Me

Leave a reply