Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Peste 2.500 de telefoane vechi de la OMV Petrom vor fi reconditionate si vandute de Flip.ro

Marketplace-ul Flip.ro va salva de la casare peste 2.500 de telefoane mobile folosite in compania OMV Petrom, le va reconditiona si le va vinde pe platforma proprie, anunta startupcafe.ro (citand un comunicat de presa). In prima faza, compania petroliera a vandut platformei online de telefoane la mana a doua peste 500 de terminale mobile destinate casarii. Contractul dintre cele doua firme a fost semnat pentru o perioada de 3 ani si prevede preluarea altor peste 2.000 de terminale mobile.

„Prin reintroducerea in circulatie a terminalelor mobile reconditionate, contribuim la reducerea volumului de deseuri si a emisiilor de carbon. Dovedim astfel ca proiectele de economie circulara pot fi implementate cu succes pe piata din Romania”, transmite Alina Popa (CFO OMV Petrom).

„Ne bucuram ca o companie atat de importanta, asa cum este OMV Petrom, a ales sa se implice in acest proiect important de economie circulara. Prin aceasta colaborare repunem pe piata sute de noi terminale si contribuim astfel la protectia mediului. Suntem convinsi ca si alte companii vor urma exemplul OMV Petrom si vor alege sa recicleze terminalele mobile care altfel ar fi devenit deseuri”, completeaza Nicolae Trofin (Chief Sales Business Partnerships, Flip.ro).

Flip.ro a fost lansat in toamna lui 2019 si este primul marketplace de telefoane second-hand din Romania. Dupa 5 luni de la lansare, vanzatorii au incasat peste 250.000 €, iar dupa 10 luni, ave incasari de 1,3 milioane €. Start-up-ul a beneficiat de mai multe runde de investitii, pana acum: 250.000 €, la 7 luni de la lansare; 1,5 milioane €, in toamna lui 2021; alte 6,5 milioane €, in mai 2022. Ultimele 2 injectii de capital au venit din partea eMAG Ventures. Platforma are acum peste 130 de angajati si s-a lansat in Bulgaria si Ungaria. Pana acum, peste 120.000 de clienti au apelat la Flip.ro, pentru a vinde sau cumpara un telefon reconditionat, la un pret avantajos.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply