Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayU estimeaza o crestere cu 15% YoY a numarului de tranzactii, de Black Friday 2022

PayU anunta, intr-un comunicat de presa, ca in editia de anul acesta a Black Friday (11 noiembrie), la nivelul pietei e-commerce se vor plati online produse si servicii in valoare estimativa de 510 milioane lei, usor peste valoarea din 2021. Liderul platilor online din Romania preconizeaza o crestere de aproximativ 15% a numarului de tranzactii cu plata online, ceea ce confirma inca o data interesul romanilor pentru acest eveniment, care a intrat intr-o etapa de maturizare, pe plan local. Mentinerea tendintei ascendente a tranzactiilor online se datoreaza increderii consumatorilor de a cumpara de Black Friday nu doar produse din categorii-vedeta (IT&C sau Fashion), ci si din alte categorii, mai noi (cafea, parfurmuri si cosmetice, jucarii, servicii medicale, pachete turistice), asa cum s-a observat anul trecut.

„In editia precedenta a Black Friday, plata cu un singur click a reprezentat 62% in portofoliul PayU, aceasta pondere fiind posibila datorita salvarii cardului de catre cumparatori in sistemul PayU sau Google Pay, pentru a realiza o achizitie si, implicit, o plata online, rapid si simplu, fara sa completeze datele de pe card la fiecare noua tranzactie. Si pentru evenimentul de anul acesta ii incurajam pe cumparatori sa isi salveze din timp cardul in sistemul PayU sau Google Pay mai ales ca, prin salvarea acestuia, pot beneficia si de rambursarea rapida a banilor, vizibili in cont in mai putin de 30 de minute de la confirmarea returului, beneficiu unic in Europa, oferit de catre PayU”, transmite Elena Gheorghe (Country Manager, PayU Romania).

Plata cu un singur click va reprezenta aproximativ 67% din totalul tranzactiilor platite de Black Friday 2022 (+8% YoY) si se estimeaza ca valoarea medie a achizitiilor cu plata in rate se va dubla, fata de o zi obisnuita. Aceasta tendinta este sustinuta si anul acesta de campaniile cu rate extinse pregatite de bancile emitente si de comercianti.

Ca in 2021, este de asteptat ca aproximativ 9% din totalul platilor online de Black Friday sa fie tranzactii cu un card emis in alta tara (o tendinta constanta in ultimii ani), ceea ce ne indica o obisnuinta a clientilor din afara tarii de a urmari ofertele disponibile in aceasta zi, la comerciantii din Romania. Pentru a-i ajuta pe comerciantii romani sa isi extinda afacerea transfrontalier, PayU a dezvoltat platforma globala PayU HUB. Prin integrarea unica cu interfata API, comerciantii au acces la miliarde de potentiali noi clienti pe pietele cu o crestere accelerata din Asia, Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu, India, Africa si America Latina.

Printre comerciantii din portofoliul PayU care vor participa la editia din acest an de Black Friday se numara: Arabesque.ro, Altex.ro, Elefant.ro, eMAG.ro, F64.ro, FashionDays.ro, Flanco.ro, Flip.ro, iStyle.ro, Jysk.ro, Noriel.ro, PCGarage.ro, QuickMobile.ro, tazz.ro, Vivre.ro, Vodafone.ro.

Comentarii ( 2 )

  1. […] PayU estimeaza ca, de Black Friday (11 noiembrie 2022), la nivelul pietei e-commerce se vor plati online produse si servicii in valoare estimativa de 510 milioane lei (usor peste valoarea din 2021) si preconizeaza o crestere de aproximativ 15% YoY a numarului de tranzactii cu plata online […]

  2. […] PayU estimeaza ca, de Black Friday (11 noiembrie 2022), la nivelul pietei e-commerce se vor plati online produse si servicii in valoare estimativa de 510 milioane lei (usor peste valoarea din 2021) si preconizeaza o crestere de aproximativ 15% YoY a numarului de tranzactii cu plata online […]

Leave a reply