Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flip.ro, peste 250.000 € platiti vanzatorilor din platforma, in 5 luni de la lansare

Lansat in noiembrie 2019, Flip.ro a strans peste 1.300 de cumparatori si a platit peste 250.000 € catre vanzatorii care si-au listat telefoanele la vanzare, pe platforma, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Primul marketplace de telefoane second-hand verificate din Romania transmite ca timpul mediu pana cand un telefon si-a gasit un nou posesor a fost de 8 zile in aprilie, in ciuda pandemiei COVID-19. In ultimele 30 de zile, cel mai rapid telefon tranzactionat prin platforma Flip a fost vandut in 10 minute de la postarea la vanzare. Vanzatorii sunt platiti la 1-3 zile dupa vanzare, suma medie obtinuta de un vanzator este de 934 de lei, iar majoritatea acestora aleg sa primeasca banii in contul bancar.

Flip.ro este o alternativa simpla, sigura si digitala de comercializare a smartphone-urilor second-hand reconditionate, ce ofera avantaje vanzatorilor si cumparatorilor mai ales in aceasta perioada, in care lumea nu iese din casa sau nu vrea sa interactioneze prea mult cu alte persoane. Pana in prezent, start-up-ul Flip.ro a atras 120.000 € in finantari si se pregateste pentru o noua runda de investitii.

„Desi ne aflam intr-un context economic sensibil cauzat de COVID-19, suntem optimisti ca vom incheia anul 2020 cu minim 6.000 de telefoane tranzactionate si cu un timp mediu de vanzare al telefoanelor semnificativ mai mic. Flip reprezinta o varianta buna pentru persoanele care vor sa isi vanda smartphone-urile de la sertar pentru a debloca bani si credem ca segmentul de telefoane second-hand si reconditionate va fi in plina crestere, pentru ca din ce in ce mai multi oameni vor prefera sa cumpere telefoane second-hand in locul celor noi, preturile fiind cu pana la 70% mai mici”, transmite George Moroianu (unul dintre fondatorii Flip.ro).

Leave a reply