Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flip.ro a primit o noua finantare de la eMAG Ventures: 6,5 milioane €

Flip.ro a primit de o noua runda de finantare din partea programului de investitii eMAG Ventures, in valoare de 6,5 milioane €, anunta start-up-ul romanesc, intr-un comunicat de presa. Aceasta investitie va fi directionata spre accelerarea planurilor de dezvoltare internationala si vine dupa ce Flip.ro a facut deja primul pas in afara tarii si a intrat in Bulgaria.

Infiintat in noiembrie 2019, marketplace-ul Flip.ro le ofera utilizatorilor posibilitatea de a achizitiona telefoane smart reconditionate, cu 12 luni garantie si drept de retur, la preturi accesibile, dar si de a-si vinde vechile telefoane online, intr-un mod rapid si simplu. In total, eMAG Ventures a investit 8 milioane € in Flip.ro, care tinteste pozitia de lider in Europa Centrala si de Est pe piata produselor reconditionate, in contextul in care avantajele economiei circulare (prin care clientii pot economisi bani si pot contribui la protectia mediului) vor schimba rapid felul in care milioane de oameni cumpara si folosesc produsele din sectorul de tehnologie si nu numai.

„Viziunea noastra este sa le oferim clientilor aceeasi experienta ca atunci cand au cumparat un produs nou: primesti un smartphone care arata si functioneaza ca unul nou, livrat rapid si cu acelasi nivel de customer care, insa la o diferenta de pret semnificativa. Cu ajutorul know-how-ului tehnologic si operational al eMAG, am reusit sa facem primul pas spre internationalizare mai devreme decat ne propusesem si sa scalam rapid business-ul. Tot in acest timp, am reusit sa ne dublam echipa si sa aducem alaturi de Flip oameni extraordinari care fac posibila aceasta poveste de succes. Noua investitie creeaza premisele unei dezvoltari accelerate”, transmit fondatorii Alin Luca, Alex Burghelia si George Moroianu (foto, de la st. la dr.).

„Flip se afla intr-o pozitie foarte buna pe piata, pentru ca au dezvoltat un produs si servicii care raspund unor nevoi actuale ale clientilor de oriunde. In contextul economic volatil actual, oamenii vor recunoaste tot mai mult avantajele economiei circulare atat din pozitia de vanzator al unui produs, cat si din cea de client care face o economie de bani. Echipa Flip a demonstrat, intr-un timp scurt, viteza de crestere, capacitate de scalare si mult entuziasm. Avem incredere ca prin noua investitie si suportul eMAG vor ajunge rapid la clientii din toata regiunea”, completeaza Bogdan Axinia (Managing Director eMAG Ventures).

Platforma a atras prima investitie de accelerare de 1,5 milioane € din partea eMAG Ventures in octombrie 2021, iar pana in prezent a avut o evolutie rapida, ajungand la peste 100.000 de clienti in Romania si vanzari de 13,4 milioane € in 2021. Investitia initiala a sustinut platforma in demersurile de extindere pe plan international: site-ul a intrat recent pe piata din Bulgaria, unde isi propune sa ajunga la 20.000 de clienti, in primul an.

Comentarii ( 2 )

  1. […] Flip.ro a primit o noua finantare de la eMAG Ventures: 6,5 milioane € – ECOMpedia […]

  2. […] pana acum: 250.000 €, la 7 luni de la lansare; 1,5 milioane €, in toamna lui 2021; alte 6,5 milioane €, in mai 2022. Ultimele 2 injectii de capital au venit din partea eMAG Ventures. Platforma are acum peste 130 de […]

Leave a reply