Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a confirmat data celui de-al doilea Prime Day 2023, din octombrie

Anul acesta, Prime Day 2.0 va avea loc pe 10-11 octombrie, a transmis Amazon. Evenimentul de reduceri, intitulat „Prime Big Deal Days”, va dura 48 de ore si va oferi discount-uri exclusive, pentru abonatii Amazon Prime, anunta cnet.com. Primul Prime Day 2023 (11-12 iulie) a fost cel mai reusit eveniment de reduceri din istoria companiei, de pana acum: in intreaga lume s-au vandut peste 375 de milioane de produse si in SUA s-au cheltuit 12,7 miliarde $ (+6,1% YoY).

Asa cum scriam in luna august, la fel ca anul trecut, Amazon va organiza un al doilea Prime Day, in toamna, sperand ca evenimentul sa se bucure de acelasi succes ca in 2022. Anul trecut, dublarea Prime Day (organizat pe 12-13 iulie si 11-12 octombrie) a insemnat 300 de milioane de produse, respectiv peste 100 de mililoane de produse vandute, la nivel mondial; si a ajutat gigantul e-commerce sa aiba venituri de 149,2 miliarde $, in Q4 2022.

Ce inseamna Prime Day 2.0 pentru Amazon? O ocazie de a da startul sezonului de cumparaturi de la final de an mai devreme decat alti retaileri si cu o luna inaintea promotiilor obisnuite de Black Friday. Oricine poate cumpara produsele incluse in Prime Big Deal Days, daca are un abonament Prime, chiar daca nu l-a platit inca: te poti abona gratuit timp de 30 de zile si apoi iti poti anula abonamentul, inainte de plata primei sume de bani.

Evenimentul Prime Big Deal Days va fi activ in 19 tari: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Franta, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Singapore, Spain, SUA, Suedia si Tarile de Jos.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] de produse vandute de gigantul online, pe 10 si 11 octombrie – datele cand Amazon a organizat Prime Big Deal Days. Compania a transmis ca Imbracamintea, Produsele de infrumustetare, Produsele pentru casa si […]

Leave a reply