Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Shein aduce mai multe produse in depozitele din SUA, pentru livrari mai rapide

Gigantul e-commerce Shein va muta mai multe produse vestimentare si pentru casa in depozitele din Statele Unite, pentru a reduce durata livrarii comenzilor online, anunta reuters.com. Sursa informatiei este compania ImportGenius.

Pana acum, americanii care comandau produse de pe Shein erau nevoiti sa astepte pana la 2 saptamani, pentru a-si primi coletele trimise direct din China. Conform analistilor, platforma asiatica vrea se scape de acest dezavantaj competitiv, pe care il are in fata rivalilor mai mari (ca Amazon, Target si Walmart) – mai ales ca se apropie sezonul cumparaturilor de final de an.

Analistii citati au explicat, pentru sursa amintita, ca Shein va continua probabil sa-si extinda livrarile angro in SUA, in aceasta perioada in care testeaza apele, pentru a se lista la bursa. Toti consumatorii care fac shopping pe Internet vor sa isi primeasca cat mai rapid comenzile si faptul ca platforma Amazon ofera livrare in 1-2 zile abonatilor Prime face ca aceasta sa fie alegerea multor americani. De ce ar alege ei Shein? Preturile mici sunt principalul motiv, iar acum timpul mai mic de livrare se poate adauga si el pe lista.

In 2022, Shein a deschis un depozit propriiu in Whitestown (Indiana), de unde trimite comenzi in 4-7 zile lucratoare. Conform datelor de import vazute de Reuters, transporturile transoceanice ale Shein au crescut cu peste 2.000% in ultimii 2 ani, ajungand de la 141.695 kg de marfa angro (in 2021), la containere cu peste 3 milioane kg (anul acesta)!

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply