Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Temu si-a extins reteaua europeana de livrare a comenzilor online

La 8 luni de la lansarea in Europa, Temu a semnat noi parteneriate de livrare, in Germania, Italia, Spania si Portugalia, informeaza ecommercenews.eu. Pentru a-si intari pozitia pe piata europeana, rivalul Shein pregateste si alte colaborari logistice, in 2024. Asa cum am scris deja, Shein si Temu au strategii agresive de crestere globala. Cea din urma platforma digitala a urcat rapid in lista celor mai descarcate aplicatii din numeroase tari, mizand pe reduceri, cupoane si elemente de gamificare.

Temu a batut palma cu Mail Alliance (in Germania), Poste Italiane (in Italia) si CTT (in peninsula iberica), iar compania a transmis presei ca „livrarea rapida si sigura este o componenta critica a satisfactiei clientelare”. Mail Alliance este cea mai mare retea postala privata din Germania, cunoscuta pentru capacitatea de a livra rapid volume mari: 55.000 de angajati ai companiei vor livra colete Temu clientilor germani. In Italia, Poste Italiane va oferi Temu pachetomate cu PIN si posibilitatea de a folosi magazine locale pe post de puncta ridicare si retur; partneriatul includes si strategii de protectie a mediului, prin reducerea emisiilor de carbon si utilizarea de ambalaje eco-friendly.

Compania e-commerce chineza s-a lansat in septembrie 2022 in SUA si in aprilie 2023 in Europa. Temu functioneaza in sistem dropshipping: livreaza produsele comandate online de consumatori direct de la producatori, reducand masiv costurile. Cu preturi la fel de mici ca Shein, Temu are in spate uriasa companie chineza PDD Holdings – care are sediul in Boston, detine Pinduoduo si si-a deschis un birou in Dublin, in primavara.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] si de anul trecut opereaza si in Europa, unde si-a deschis un birou (in Irlanda) si a semnat parteneriate logistice, in Germania, Italia, Spania si Portugalia, pentru a-si extinde reteaua de livrare. Temu mizeaza pe […]

Leave a reply