Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma e-commerce Temu.com s-a extins in Europa

Platforma e-commerce cu preturi extrem de mici Temu.com poate fi acum accesata de clientii din 6 tari europene, anunta reuters.com. Mai exact, Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Tarile de Jos si Spania.

Temu.com – care este detinuta de PDD Holdings si este sora platformei chinezesti Pinduoduo.com – este acum disponibil clientilor din 10 tari: cele 6 amintite mai sus, dar si SUA, Canada, Australia si Noua Zeelanda. Temu a facut senzatie in Statele Unite, unde s-a lansat in septembrie 2022, gratie preturilor extrem de mici la imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, produse cosmetice, pentru animalele de companie, pentru casa si nu numai. Acestea sunt trimise cumparatorilor direct de comerciantii din China, iar acest model de comert transfrontalier este identic celui practicat de Shein – care livreaza acum in peste 15 de tari (inclusiv Romania) si care a devenit cel mai mare brand de fast-fashion din lume, cu vanzari anuale de peste 58,5 miliarde $!

Aplicatia proprie a retailerului de origine asiatica Temu (care are sediul in Boston) a fost descarcata de 19 milioane de ori in SUA, in Q1 2023, conform Sensor Tower, care noteaza ca app-ul este cel mai descarcat din Apple si Google Play, in tara amintita. Conform YipitData, Temu avea – in ianurie 2023 – o valoare bruta a marfii de 192 de milioane $, o crestere impresionanta fata de luna septembrie 2022, cand aceasta valoare era de doar 3 milioane $.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

  1. […] international Temu apartine de gigantul PDD Holdings si de anul trecut opereaza si in Europa, unde si-a deschis un birou (in Irlanda) si a semnat parteneriate logistice, […]

  2. […] livreaza in 7-14 zile si nu vinde produse de marca sau sustenabile, Temu a cucerit piata americana, s-a extins si in Europa si are o strategie agresiva de crestere […]

Leave a reply