Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

ECOMpedia.ro te invita la interviu!

ECOMpedia.ro vrea sa ajute cat mai mult magazinele online care sunt membre ale comunitatii noastre si vrem sa le promovam prin intermediul rubricii de Interviuri. Am stat deja de vorba cu magazine online ca answear.ro (Raluca Radu, foto st.), chicineta.ro, cel.ro, biscuit.ro (Adriana Sohodoleanu, foto dr.), watchshop.ro sau floridelux.ro (Marius Dosinescu, foto).

Daca esti agentie de marketing online, poti sa-ti ajuti clientul sa aiba un link SEO catre homepage pe un site de incredere. Daca esti agentie de PR, poate e momentul sa iti faci cunoscut clientul unui posibil investitor, inainte de o preluare sau vanzare. Daca esti agentie de PPC, nu ar fi frumos sa iti vezi clientul „la ziar”?

Daca esti magazin online si nu ai fost inca intervievat de colega noastra, Monica Buzea, atunci acum este sansa ta sa te vada toata comunitatea e-commerce din Romania! Interviul cu tine va fi publicat pe site, in newsletter-ul propriu, pe pagina de Facebook ECOMpedia si pe grupul nostru de Facebook dedicat comertului online (Comert Online by ECOMpedia).

Daca nu ai destula grija de promovarea ta, atunci avem noi grija de ea! Fa-te cunoscut si trimite un mesaj colegei noastre, Monica, pe adresa pr@ecompedia.ro, astfel incat sa va cunoasteti si sa primesti setul nostru standard de intrebari. Descopera cum au raspuns la ele cei de la bonami.ro, vegis.ro si borealy.ro!

Daca ai alte idei prin care ECOMpedia.ro poate sa promoveze ideile voastre bune, proiectele voastre CSR sau alte proiecte de interes pentru comunitatea e-commerce din Romania, suntem bucurosi sa primim un feedback, pe adresa info@ecompedia.ro.

Multumim anticipat si spor la e-commerce!

Leave a reply