Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Coletaria.ro: investitii de peste 1 milion €, in Romania, pana la final de an

Coletaria.ro va depasi anul acesta suma de 1 milion € investiti in Romania, plasand astfel operatiunile din tara noastra in randul celor mai importante la nivel de grup. Compania este experta in expedierea si livrarea coletelor si face parte din grupul Packeta, care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est (peste 5.000).

Conform comunicatului de presa care anunta planurile de investitii autohtone, pe langa elementele implementate deja (deschiderea depozitului din Oradea si transformarea depozitului din Bucuresti in hub regional pentru Romania, Bulgaria, Grecia si Cipru), alte investitii strategice au fost directionate catre:

  • crearea de linii directe de transport international
  • dezvoltarea infrastructurii retelei nationale de puncte pick-up ale Coletaria.ro
  • personal – crestere de peste 4 ori a echipei, fata de 2019
  • echipamente logistice, pentru reducerea timpilor de procesare a volumelor semnificative de colete
  • solutii pentru integrarea automatizata cu diferite tipuri de platforme de eCommerce Open Source si SaaS.

„Anul 2019 a reprezentat un start important privind dezvoltarea business-ului Coletaria.ro pe piata din Romania, datorat cresterii continue a volumelor de colete. Odata cu aceasta crestere, a fost imperios necesar sa investim pe directii strategice diferite, pentru a raspunde cu promptitudine cererii pietei locale si internationale. In perioada urmatoare, vom consolida investitiile deja demarate si vom incepe lucrarile la un nou depozit in partea de vest a tarii, cu termen de finalizare de un an, concomitent cu dezvoltarea retelei nationale de puncte pick-up”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro). De asemenea, Coletaria.ro va continua si extinderea canalelor de vanzari, prin parteneriate cu diferite platforme e-commerce, acestea asigurand accesul catre un segment important de clienti.

Cat priveste evolutia business-ului Coletaria.ro pe piata din Romania, targetul pentru livrarea de colete stabilit la nivel de grup vizeaza o crestere de cel putin 100%, tinta stabilita pentru toate entitatile din grupul Packeta. „Anul acesta, ne asteptam la o crestere de 2 ori si jumatate a volumului de colete livrate fata de anul trecut, insa atingerea acestui obiectiv depinde foarte mult de evolutia pandemiei COVID-19, de comportamentul de consum al romanilor si de masurile adoptate de autoritati. Cu toate acestea, daca situatia va evolua ca in perioada primului lockdown, ne asteptam, in perioada imediat urmatoare, la triplarea volumului de colete, atat cross-border, cat si national, comparativ cu numarul de colete procesate in aceeasi perioada a anului trecut”, mai spune Alexandr Jeleascov.

Comentariu ( 1 )

  1. […] de dezvoltare de anul acesta companiei, care isi va dubla investitiile pe piata din Romania (comparativ cu 2020), pana la 2 milioane €. Coletaria.ro face parte din grupul Packeta, care are cea mai mare retea […]

Leave a reply