Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vanzarile online ale Nike au crescut cu 82% YoY, in iunie-august 2020

 

Pe 22 septembrie, o actiune Nike s-a vandut cu suma record de 132 $, o crestere de 13% si mult mai mare decat estimarile de pe Wall Street, motivata de anuntul companiei apropo de anul fiscal recent inceput, informeaza cnbc.com. Compania a folosit pandemia COVID-19 pentru a-si accelera afacerile digitale (care au crescut cu 82% in primul trimestru fiscal), piete-cheie (cum este China) si-au revenit odata cu redeschiderea scolilor, divizia dedicata femeilor a crescut cu 200%, iar brand-ul Jordan este „mai puternic ca niciodata”.

„Stim ca digitalul este noul normal. Consumatorul de astazi este ancorat in digital si nu va reveni la statutul anterior”, a decalrat CEO-ul John Donahoe, in timpul conferintei telefonice care a anuntat rezultatele fiscale ale Nike. Veniturile totale ale companiei, in perioada iunie-august 2020, au fost de 10,59 miliarde $ (cu doar 0,6% mai putin YoY), cele nete au fost de 1,52 miliarde $ (cu 11% mai mult fata de aceeasi perioada din anul fiscal anterior), in China vanzarile au crescut cu 6%, in America de Nord au scazut cu 2%, iar vanzarile online reprezinta cel putin 30% din vanzarile semestriale totale – prag pe care compania isi propunea sa il atinga abia in 2023!

Leave a reply