Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Depozitul Coletaria.ro din Capitala, hub regional pentru Bulgaria, Grecia si Cipru

Coletaria.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca transforma depozitul din Bucuresti intr-un hub regional, care va permite livrari directe de colete in Bulgaria, Grecia si Cipru. Astfel, timpul de livrare al coletelor catre cele trei tari se va micsora la doar 24 de ore. Livrarea direct de la hub-ul din Capitala este posibila ca urmare a parteneriatului cu Econt Bulgaria, cea mai importanta firma de logistica din tara vecina.

„Decizia a fost de natura strategica, la nivel de grup, si a luat in calcul proximitatea depozitului din Bucuresti de cel din Sofia. Prin acest parteneriat, oferim sellerilor si magazinelor din Romania acces si la cel mai popular serviciu de curierat din Bulgaria, reusind, in acelasi timp, sa mentinem preturile la un nivel avantajos si sa crestem rapiditatea livrarii coletelor”, spune Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro). Compania axata pe expedierea si livrarea coletelor face parte din grupul Packeta (cu cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est).

Pana acum, coletele expediate din Bucuresti catre Bulgaria, Cipru sau Grecia erau livrate din Budapesta, pe o ruta directa catre Sofia, de acolo fiind distribuite in fiecare tara. Odata cu acest parteneriat, coletele catre cele trei tari pleaca direct in hub-ul din Bucuresti si sunt injectate in aceeasi zi in hub-ul de la Sofia, castigul de timp fiind de cel putin 2 zile. Noua structura creeaza premisele cresterii numarului de angajati, Coletaria.ro luand in calcul majorarea echipei in perioada imediat urmatoare, in functie de volumul de colete procesate. Totodata, Coletaria.ro vizeaza deschiderea de noi piete pentru magazinele din Romania, urmand aceeasi strategie: realizarea de parteneriate cu firme de transport din afara tarii.

Comentariu ( 1 )

  1. […] investitii autohtone, pe langa elementele implementate deja (deschiderea depozitului din Oradea si transformarea depozitului din Bucuresti in hub regional pentru Romania, Bulgaria, Grecia si Cipru), alte investitii strategice au fost directionate […]

Leave a reply