Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Coletaria.ro a investit 50.000 € intr-un depozit, la Oradea

Coletaria.ro anunta (intr-un comunicat de presa) ca deschide un nou depozit, la Oradea: acesta va fi primul hub din vestul tarii al companiei de livrare a coletelor, va facilita expedierea mai rapida a coletelor pe plan local si din UE catre Romania si presupune o investitie de 50.000 €. Noul depozit este amplasat in apropierea vamii Bors (la granita cu Ungaria) si va fi al doilea depozit din Romania al companiei (care face parte din grupul Packeta, care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est). Deschiderea vine la doar 3 luni dupa inaugurarea primului depozit Coletaria.ro, in cartierul Militari din Bucuresti, foarte aproape de iesirea pe A1.

Noul depozit, „cu o suprafata de aproximativ 750 de metri patrati, a fost deschis strategic la granita cu Ungaria, pentru a facilita magazinelor online din UE transmiterea rapida a coletelor in Romania. Totodata este un hub foarte important pentru magazinele online din vestul Romaniei, care pot trimite mai rapid coletele atat in tara, cat si in afara”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coltaria.ro).

Deschiderea noului depozit permite companiei sa creeze noi rute pentru trimiterea coletelor, sa imbunatateasca timpii de livrare in tara noastra si sa reduca perioada de livrare in strainatate cu pana la 1 zi: in Ungaria, spre exemplu, coletele trimise din Romania urmeaza sa ajunga in 24 de ore. Prin deschiderea noului depozit, Coletaria.ro isi majoreaza capacitatea de procesare a coletelor la peste 20.000 de colete/zi (in depozitul din Oradea putand fi procesate zilnic pana la 7.000 de colete) si extinde echipa cu 6 noi angajati, urmand ca, pana la finalul anului, sa fie angajate inca 10 persoane. La final de 2019, compania avea 60 de clienti si 150 de puncte de pick-up in toata tara.

Comentariu ( 1 )

  1. […] de presa care anunta planurile de investitii autohtone, pe langa elementele implementate deja (deschiderea depozitului din Oradea si transformarea depozitului din Bucuresti in hub regional pentru Romania, Bulgaria, Grecia si […]

Leave a reply