Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Coletaria.ro isi dubleaza echipa din Romania, in 2021

Coletaria.ro anunta (intr-un comunicat de presa) ca tinteste cresterea echipei cu 40 de noi angajati, in 2021 (la peste 80 de salariati), in functie de evolutia business-ului. Tinta de anul acesta vine dupa ce, in 2020, compania de expediere si livrare a coletelor a inregistrat o crestere de 300% a numarului de angajati din Romania. Majorarea echipei face parte din strategia de dezvoltare de anul acesta companiei, care isi va dubla investitiile pe piata din Romania (comparativ cu 2020), pana la 2 milioane €. Coletaria.ro face parte din grupul Packeta, care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est.

„Investitiile incepute anul trecut, prin deschiderea, in primavara, a depozitului de la Oradea si transformarea depozitului din Bucuresti in hub regional pentru deservirea clientilor Coletaria.ro din regiunea Balcanilor, au condus la o crestere semnificativa a numarului de colete procesate si a clientilor, rezultand, astfel, o necesitate reala de a majora capacitatea de resurse umane, in special pe logistic si client service”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro).

Pentru anul in curs, acesta previzioneaza o crestere semnificativa a echipei pe zonele de business mentionate, dar si pe zonele de crestere a numarului de clienti si consolidarea pozitiei in piata de profil. Compania urmareste consolidarea echipei pe zonele de Sud si Vest ale Romaniei, unde are deja depozite si sistemele de dezvoltare puse la punct. Mai exact, vizeaza angajari pe segmentele de logistica, servicii clienti, vanzari si marketing, urmarind dezvoltarea echipelor pe zonele de procesare si manipulare a coletelor si specializarea lor pe tipuri de servicii oferite, cresterea capacitatii de raspuns pe zona de servicii clienti, accelerarea inrolarii de magazine si selleri online din Romania (prin cresterea capacitatii de vanzare).

Noii angajati vor parcurge un training initial, pentru familiarizarea cu structura companiei, cu serviciile, procesele si cu echipamentele de lucru pe care le vor utiliza in activitatea zilnica, dar si pentru a-si insusi si respecta regulamentul intern al companiei. Periodic, angajatii beneficiaza de training-uri interne si externe, platite de companie (in functie de necesitatile fiecarui departament) si finalizate cu o evaluare a nivelului de competente dobandite.

„Coletaria.ro evalueaza constant toate riscurile la care s-ar putea expune angajatii si luam masuri preventive si de protectie. Ne asiguram ca fiecare angajat beneficiaza de informatii si formare privind sanatatea si securitatea la locul de munca, in conformitate cu legile in vigoare. Cu atat mai mult, in contextul actual, am suplimentat masurile de protectie si preventie la locul de munca. Respectam si suntem la zi cu recomandarile si actualizarile OMS, pe care le transmitem tuturor colegilor nostri din echipa. De asemenea, suntem la curent cu cele mai recente directive adoptate de autoritatile nationale sau locale cu privire la situatia pandemica actuala”, mai spune Alexandr Jeleascov.

Leave a reply