Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Shopify a depasit Amazon, la capitolul trafic online

Conform datelor Business Insider, citate de betakit.com, Shopify a depasit Amazon, la capitolul trafic online, in perioada mai-iulie 2021. Datele au luat in calcul numarul de vizitatori unici: Shopify a atins cifra medie de 1,16 miliarde de vizitatori unici, in timp ce pe Amazon au intrat doar 1,10 miliarde de persoane. Business Insider noteaza si ca diferenta se va mari in actualul semestru: sursa amintita estimeaza ca  site-urile e-commerce construite pe platforma canadiana vor fi vizitate, in medie, de 1,22 miliarde de vizitatori unici, iar Amazon – de doar 1,13 miliarde.

Shopify a crescut vertiginos in timpul pandemiei COVID-19 si se impune drept alternativa Amazon nr. 1: optiunea de plata Shop Pay este disponibila pe Facebook si Instagram, parteneriatul companiei cu Pinterest s-a extins in 27 de tari noi (inclusiv Romania) si Shopify a facut parteneriate pentru dezvoltare e-commerce si cu TikTok, Google si Walmart. In cel mai recent trimestru al anului fiscal (Q2 2021), platforma e-commerce canadiana a anuntat, in premiera, venituri de 1,12 miliarde $, cu 57% mai mult YoY. Trimestrul aprilie-iunie 2021 a fost si al cincilea trimestru profitabil consecutiv pentru companie, cu un profit net de 879,1 milioane $. Evident, Amazon sta mai bine la acest capitol: in Q2 2021, gigantul online cu sediul la Seattle a avut venituri de peste 113 miliarde $.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply