Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Magazinul online mobil Santa propune un nou format de shopping

Un grup de antrprenori din Texas au lansat un magazin online mobil intitulat Santa, care vine ca o alternativa la shopping-ul clasic pe Internet, anunta dallasnews.com. Ideea le-a venit fondatorilor (Roee Adler, Menachem Katz si Shai Wininger – toti antreprenori cu experienta in domeniul tech) in timpul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Sistemul este simplu: doua camioane pline de produse care se plimba prin orasele Plano si Frisco (Texas) si o aplicatie (getsanta.com) care contine lista acestora; cand un camion ajunge in zona ta, primesti o notificare si poti proba si apoi cumpara ceva pe loc. Magazinul online mobil vinde produse de imbracaminte, de infrumusetare, electronice, decoratiuni si cadouri. Retururile sunt apoi ridicate de la usa clientilor. Camioanele de marimea unoracare livreaza lapte contin fiecare 20-30 de produse, care se schimba saptamanal.

Santa a ales lansarea in Texas in urma cercetarii a 1.400 de potentiale piete. „Santa este o incercare de a crea un nou tip de magazin fizic, care se misca si are in spate logistica si tehnologie. Vrem sa surprindem si sa incantam lumea”, a explicat Roee Adler (Cofondator si CEO Santa), pentru sursa amintita. Santa functioneaza tot timpul anului (in ciuda numelui), are sediul in Dallas (Texas) si foloseste soferi angajati local si full-time. Angajatii remote se afla in New York si Israel.

Leave a reply