Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Magazinul online mobil Santa propune un nou format de shopping

Un grup de antrprenori din Texas au lansat un magazin online mobil intitulat Santa, care vine ca o alternativa la shopping-ul clasic pe Internet, anunta dallasnews.com. Ideea le-a venit fondatorilor (Roee Adler, Menachem Katz si Shai Wininger – toti antreprenori cu experienta in domeniul tech) in timpul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Sistemul este simplu: doua camioane pline de produse care se plimba prin orasele Plano si Frisco (Texas) si o aplicatie (getsanta.com) care contine lista acestora; cand un camion ajunge in zona ta, primesti o notificare si poti proba si apoi cumpara ceva pe loc. Magazinul online mobil vinde produse de imbracaminte, de infrumusetare, electronice, decoratiuni si cadouri. Retururile sunt apoi ridicate de la usa clientilor. Camioanele de marimea unoracare livreaza lapte contin fiecare 20-30 de produse, care se schimba saptamanal.

Santa a ales lansarea in Texas in urma cercetarii a 1.400 de potentiale piete. „Santa este o incercare de a crea un nou tip de magazin fizic, care se misca si are in spate logistica si tehnologie. Vrem sa surprindem si sa incantam lumea”, a explicat Roee Adler (Cofondator si CEO Santa), pentru sursa amintita. Santa functioneaza tot timpul anului (in ciuda numelui), are sediul in Dallas (Texas) si foloseste soferi angajati local si full-time. Angajatii remote se afla in New York si Israel.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply