Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

GPeC SUMMIT (1-2 noiembrie 2021), la start

Evenimentul anului in e-commerce & digital marketing – GPeC SUMMIT – se va desfasura intr-un format hibrid (online si offline), la Bucuresti, pe 1 si 2 noiembrie 2021, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa. Karl Gilis, Rebecca Hugo si Els Aerts sunt primii 3 speakeri internationali anuntati care vor urca fizic pe scena GPeC din Bucuresti, iar lor li se alatura unii dintre cei mai buni specialisti in e-commerce si marketing online din Romania.

Inscrierile la eveniment se pot face aici; pana pe 8 octombrie, toate biletele de acces (online sau cu prezenta fizica) au reduceri de pret considerabile, prin Oferta Early Bird. Biletele cu acces fizic presupun verificarea Certificatului Digital COVID-19 si purtarea corespunzatoare a mastii sanitare pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Pretul acestor bilete porneste de la 199 € + TVA/persoana.

Programul GPeC SUMMIT 2021:

1 noiembrie – ziua cursurilor intensive, care se desfasoara doar online, pe Zoom; organizatorii au pregatit 5 cursuri a cate 8 ore, care se vor desfasura in paralel, participantii putand opta doar pentru unul dintre ele; pretul fiecaruia este de 99 €+ TVA/persoana, redus cu 50 € pana pe 8 octombrie, prin Oferta Early Bird; cursurile se adreseaza nivelului incepator/intermediar si sunt axate pe cele mai importante subiecte legate de e-commerce si marketing online, pentru cresterea unui business digital:

  • Strategia de marketing in social media pentru e-commerce – Alexandru Negrea (Social Smarts)
  • Google Analytics pentru e-commerce – Eugen Potlog (UX Studio)
  • Marketing online pentru e-commerce de la A la Z – Raluca Radu & Robert Dumitru (MTH Digital)
  • Cum sa ai un magazin online cu reale sanse de succes – Andrei Radu (GPeC), Cosmin Daraban (Gomag) & Bogdan Manolea (TRUSTED.ro)
  • Ghid practic SEO pentru e-commerce – Mihai Vinatoru, Sorin Draghici, Liviu Taloi & Mihai Pahom (DWF)

2 noiembrie:

  • Conferinta GPeC, care se va desfasura in format hibrid (online si offline, cu locuri limitate), intr-o locatie centrala din Bucuresti. Organizatorii au pus in vanzare un numar limitat de bilete cu acces fizic (potrivit reglementarilor in vigoare privind situatia sanitara) si bilete online, pentru cei care isi doresc sa urmareasca evenimentul in aplicatia de streaming GPeC. 3 speakeri internationali au fost deja confirmati si vor fi prezenti, in persoana, pe scena GPeC din Bucuresti – Karl Gilis (prezetn in top 3 experti in optimizarea ratei de conversie, la nivel mondial), Rebecca Hugo (Senior UX Auditor la Baymard Institute, cea mai importanta companie de User Experience Reseach din Europa) si Els Aerts (User Testing & Usability Evangelist la AGConsult, companie de user research & optimizarea conversiilor din Belgia). „In foarte scurt timp urmeaza sa anuntam alti speakeri internationali legendari, iar alaturi de acestia vor urca pe scena GPeC SUMMIT numele sonore din peisajul autohton de e-commerce si marketing online. Prin subiectele abordate si continutul practic transmis, GPeC SUMMIT 1-2 noiembrie este un eveniment «must-attend» de catre oricine activeaza deja in domeniu sau doreste sa porneasca la drum in e-commerce”, transmite Andrei Radu (CEO & Fondator GPeC).
  • Cea de a XVI-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce, festivitatea de premiere a magazinelor online inscrise in Competitia GPeC 2021 si a celor mai importante companii din comertul online romanesc. Gazda va fi Andi Moisescu, iar decernarea premiilor va putea fi urmarita atat de la fata locului (exclusiv pe baza de invitatie), cat si online, fiind transmisa live gratuit pe canalele GPeC & Pro TV.

Leave a reply