Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: optiunea de plata Shopify, integrata in Facebook si Instagram

Shop Pay (optiunea de plata marca Shopify) s-a extins, pentru prima data, in afara platformei-mama: din 9 februarie 2021, comerciantii din SUA care isi vand produsele pe Instagram pot accepta plati si prin Shop Pay, citim pe news.shopify.com. Pe Facebook, noua metoda de plata online va intra in vigoare in urmatoarele saptamani.

„Prin intermediul colaborarii noastre constante cu Facebook, abia asteptam sa combinam tot ce a mai bun in comert cu puterea comunitatii, extinzand beneficiile Shop Pay in randul si mai multor oameni care cumpara si vand prin intermediul Shops, pe Instagram si Facebook”, a transmis Shopify, apropo de integrarea Shop Pay printre metodele de plata online disponibile vanzatorilor si cumparatorilor prezenti pe platformele de socializare Facebook si Instagram.

Astfel, compania e-commerce canadiana va putea sa profite din plin de dezvoltarea vanzarilor pe Internet, in contextul pandemiei COVID-19. Avanajele „celui mai rapid si mai sigur mod de a face cumparaturi online” (conform Shopify) sunt: platile mai eficiente (mai rapide cu 70% decat un checkout tipic); ratele de conversie mai mari pentru vanzatori (de 1,72 ori mai mari, cu mai putine cosuri abandonate); odata facuta plata, iti poti urmari si manageria comanda; poti sa vezi cate emisii de carbon ai compensat si sa faci shopping sustenabil.

Lansat in 2017, Shop Pay a ajutat cumparatori din intreaga lume sa plateasca peste 137 de milioane de comenzi, in 2020, iar pana la finalul acestui an va totaliza un volum brut al marfurilor de aproape 20 de miliarde $. In plus, Shop Pay a compensat productia a 75.000 de tone de emisii de carbon, echivaland cu 85 de milioane de copaci protejati, din padurea peruviana.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply