Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flip s-a extins in Bulgaria, lansand site-ul de telefoane second-hand Flip.bg

Start-up-ul romanesc de economie circulara Flip.ro anunta – intr-un comunicat de presa – intrarea pe piata din Bulgaria, ca parte a obiectivului de a deveni liderul pietei de produse reconditionate din Europa Centrala si de Est. Extinderea vine la cateva luni dupa intrarea eMAG Ventures in actionariatul companiei. Flip isi propune sa atraga 20.000 de clienti in urmatorul an, in tara vecina.

Flip rezolva problema de siguranta si garantie cu care se confruntau atat vanzatorii, cat si cumparatorii de produse utilizate, vandute pe site-urile de anunturi. Datorita procesului de verificare si reconditionare, vanzatorii isi primesc garantat banii, iar cumparatorii primesc un telefon aproape nou, cu garantie si drept de retur, in siguranta si fara batai de cap.

Platforma lansata in toamna lui 2019 are peste 100.000 de clienti in Romania, iar anul trecut a inregistrat vanzari de 13,4 milioane €, de patru ori mai mult fata de 2020. Totodata, echipa s-a dublat, de la 50 la 100 de angajati. Dupa intrarea eMAG Ventures in actionariatul companiei, Flip.ro a beneficiat de investitii menite sa imbunatateasca experienta de shopping online a clientilor (in transport sau packaging) si in dezvoltarea de servicii si produse noi.

„Avem incredere in piata din Bulgaria si vrem sa ducem mai departe know-how-ul si tehnologia din Romania, pentru a le permite si clientilor bulgari sa beneficieze de produse de calitate la preturi foarte bune, servicii de livrare rapida si retur extins. Venim cu o abordare complet noua pe piata dispozitivelor second-hand, prin care ne propunem sa raspundem nevoilor in continua evolutie ale clientilor, in contextul digitalizarii. Credem ca oricine ar trebui sa isi permita sa aiba un telefon de calitate la un pret bun, iar Flip propune aceasta alternativa foarte buna, facilitandu-le clientilor accesul la produse si servicii de calitate”, transmite Theodor Filos (Expansion Officer Flip).

„Am pornit acum cateva luni la drum alaturi de Flip cu gandul de a sustine un business tanar si agil, cu o viziune comuna, care poate deveni principalul marketplace de produse reconditionate din regiune. Iata ca intr-un timp foarte scurt, datorita calitatii echipei si a investitiilor in dezvoltare, facem astazi primul pas catre internationalizarea Flip si avem incredere ca putem scala rapid acest model, deoarece clientii au nevoie de aceste servicii”, completeaza Bogdan Axinia (Managing Director eMAG Ventures).

Leave a reply