Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

1 din 4 americani a cumparat deja toate cadourile de Sarbatori (sondaj)

Asa cum am scris deja, in SUA, cumparaturile de Sarbatori arata diferit anul acesta, din cauza pandemiei COVID-19. Amazon Prime Day 2020 a avut loc la mijloc de octombrie, Walmart pregateste 3 evenimente de Black Friday, de-a lungul lui noiembrie, multe magazine vor fi inchise de Ziua Recunostintei, iar un sondaj recent marca LendingTree dezvaluie ca deja 1 din 4 americani (peste 25%) a taiat de pe lista tot ce avea de cumparat pentru Sarbatori, din prima saptamana a lui octombrie. Peste 44% dintre americanii care au achizitionat din timp cadourile sunt parinti cu copii sub 18 ani, iar aproape jumatate provin din gospodarii cu venituri anuale de 100.000 $/mai mult.

Americanii si-au facut din timp planurile pentru cadouri anul acesta nu doar motivati de ofertele abundente de pe Internet, ci si de ajutorul monetar primit de la stat de catre somerii din tara, informeaza eu.usatoday.com. „Din cauza ajutorului economic acordat pe fondul coronavirusului, al numarului crescut de ajutoare de somaj si a scaderii totale a cheltuielilor in ultimele 6 luni, multi americani au acum putin mai multi bani in conturi, decat in alti ani. Este posibil ca unii dintre ei a fi profitat de acest surplus si sa-si fi facut mai devreme cumparaturile de Sarbatori”, a explicat Matt Schulz (Chief Credit Analyst LendingTree).

Sondajul amintit noteaza si ca peste 31% dintre americani se asteapta sa aiba datorii in lunile urmatoare, din cauza cumparaturilor de Sarbatori din acest an pandemic. Metodele de plata preferate pentru aceste cosuri de cumparaturi sunt cardul de credit (47%), apoi cardul de debit (44%) si plata cash/prin cec (26%). Cat despre locul unde vor alege sa isi umple cosurile de cumparaturi, peste 81% dintre respondenti au spus ca minimum 50% dintre achizitii vor fi facute online (comparativ cu 11% care au spus ca  vor alege cadourile exclusive din magazine fizice).

Leave a reply