Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

BIANO.ro: romanii au cumparat decoratiuni de Sarbatori inca din iunie

Marketplace-ul Home & Deco BIANO.ro a realizat o analiza a vanzarilor online din categoria Decoratiuni, de la debutul pandemiei COVID-19, si transmite rezultatele, intr-un comunicat de presa. Astfel, in intervalul martie-octombrie 2020, traficul sectiunii a crescut cu 10.000 de utilizatori de la luna la luna, iar interesul vizitatorilor a fost concentrat pe produse pentru decorarea casei si a gradinii – cea mai notabila crestere au avut-o decoratiunile pentru camerele de lucru (tablouri-reproduceri de autor, oglinzi de podea, ceasuri de perete).

Surprizele acestei analize? Romanii au cumparat decoratiuni sezoniere, pentru Sarbatorile de iarna (brazi de Craciun artificiali sau ghirlande luminoase) inca din luna iunie! De obicei, acestea aveau o ascensiune din toamna sau in magazinele fizice. In plus, ca o premiera pentru achizitiile Home & Deco online, o parte semnificativa a vizitatorilor marketplace-ului s-a orientat si catre decoratiuni din materiale sustenabile.

„Anul 2020 a redefinit experienta de cumparare, tot mai multi utilizatori cumpara online inclusiv decoratiuni sau cadouri de Craciun pe care inainte le-ar fi cumparat dintr-un  magazin fizic. Retailerii care nu s-au gandit pana acum sa vina in online (ori au considerat aceasta verticala de business doar o alternativa ulterioara) ar trebui sa investeasca masiv in digital. Cifrele din acest an demonstreaza ca achizitiile online le permit oamenilor sa faca cumparaturile intr-un mod sigur, simplu si rapid – inclusiv pe segmentul Home & Deco”, transmite Irina Jereghea (foto, Business Development Manager BIANO Romania).

BIANO.ro reuneste ofertele celor mai importante magazine online Home & Deco din Romania. Marketplace-ul a  fost lansat pentru in Cehia, in 2015, apoi s-a extins in 6 alte tari pe parcursul a 5 ani: Romania (din 2018), Slovacia, Olanda, Brazilia, Ungaria si Portugalia. In 2019, BIANO a generat venituri de peste 50 de milioane €, pentru cei peste 1.200 de parteneri locali si internationali, avand peste 4 milioane de produse Home & Deco listate pe toate platformele. In 2020, compania estimeaza ca va aduce venituri de 3 ori mai mari pentru partenerii sai.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply