Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

SUA: Walmart va avea 3 evenimente de Black Friday, in noiembrie

Walmart va avea un Black Friday 2020 impartit in 3 etape, aflam de pe cnbc.com. Asta pe langa reducerile online din octombrie, din perioada Amazon Prime Day. De-a lungul intregii luni noiembrie, retailerul american va organiza 3 evenimente de reduceri diferite: fiecare va incepe online si va ajunge si in magazinele fizice dupa 2-3 zile. Astfel, pe 4 noiembrie vor fi reduceri la jucarii, electronice si produse pentru casa; pe 11 noiembrie – pentru televizoare, smartphone-uri, computere si tablete; pe 25 noiembrie – pentru jucarii, electronice, imbracaminte si decoratiuni de sezon.

Pentru a incuraja distantarea sociala si a mentine precautiile impuse de pandemia COVID-19, Walmart va lua anumite masuri: clientii vor putea ridica achizitiile facute pe Internet din locatiile offline, fara a trece pragul acestora (din parcare); magazinele fizice se vor deschide la ora 05:00 dimineata; clientii vor sta la coada in fata intrarii, accesul permitandu-se in numar limitat; angajatii le vor distribui carucioare de cumparaturi dezinfectate si le vor reaminti sa poarte masca de protectie.

„Am fost foarte atenti cand am planificat evenimentul din acest an. Impartind ofertele pe mai multe zile si lansand cele mai mari reduceri online, estimam ca experienta de Black Friday din magazinele noastre va fi mai sigura si mai usor de administrat si pentru clientii, si pentru asociatii nostri”, a transmis presei Scott McCall (Vice-presedinte Executiv si Chief Merchandising Officer, Walmart SUA).

Comentariu ( 1 )

  1. […] anul acesta, din cauza pandemiei COVID-19. Amazon Prime Day 2020 a avut loc la mijloc de octombrie, Walmart pregateste 3 evenimente de Black Friday, de-a lungul lui noiembrie, multe magazine vor fi inchise de Ziua Recunostintei, iar un sondaj recent marca LendingTree […]

Leave a reply