Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Workspace Studio a deschis un shop online cu produse ergonomice

Compania B2B Workspace Studio (specializata in solutii de amenajare ergonomice si de inalta calitate) anunta, intr-un comunicat de presa, intrarea pe piata de retail online B2C, dupa o investitie de 100.000 € in platforma si stocurile initiale. In sectiunea Shop a site-ului www.workspaces.ro se vand momentan doar scaune de birou ergonomice marca Herman Miller (produse pentru care interesul a crescut cu 300%, in perioada martie-septembrie 2020).

In primele 9 luni ale acestui an, Workspace Studio a avut o cifra de afaceri de 6,5 milioane €. Contextul actual si cresterea cererii de mobilier ergonomic pe segmentul rezidential, din ultimele 6 luni, a determinat compania sa se extinda pe piata de retail online. Si vizeaza ca, pana la finalul anului, sa genereze vanzari pe Internet de peste 100.000 €. In contextul in care multi angajati continua munca de acasa, interesul pentru scaunele ergonomice este in continua crestere.

„Noua realitate de pe piata muncii ofera o perspectiva clara: angajatii care lucreaza remote au nevoie de confortul de la birou. Fie ca vorbim despre scaun, masa de lucru, de iluminat sau alte elemente, acestia nu pot performa intr-un spatiu improvizat. Acest aspect este reflectat inclusiv in solicitarile companiilor care in mod traditional erau orientate catre angajati si care au acordat acestora bugete pentru amenajarea unui spatiu de lucru confortabil acasa. Munca de acasa va ramane predominanta pentru o buna parte din angajati. Estimam ca, in 3 ani, segmentul B2C va ajunge sa genereze o cifra de afaceri de circa 1 milion € anual si sa reprezinte o pondere semnificativa in totalul operatiunilor Workspace Studio”, transmite Horatiu Didea (foto, Managing Partner Workspace Studio).

Pentru a veni in sprijinul clientilor, compania a elaborat un eBook cu sfaturi si solutii de amenajare pentru biroul de acasa, astfel incat productivitatea si sanatatea fizica sa nu fie afectate atunci cand munca remote se prelungeste. Ghidul poate fi descarcat gratuit de aici.

Comentarii ( 2 )

  1. […] 13 noiembrie, nou-deschisul magazin online al companiei Workspace Studio va avea reduceri de pana la 50% la scaunele Herman Miller din stocul virtual si din showroom-ul din […]

  2. […] Studio (companie specializata in solutii de amenajare ergonomice, care a deschis un magazin online local in toamna lui 2020) isi anunta rezultatele finanaciare, intr-un comunicat de presa. Compania […]

Leave a reply