Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Workspace Studio: cifra de afaceri de 9 milioane €, in 2020

Workspace Studio (companie specializata in solutii de amenajare ergonomice, care a deschis un magazin online local in toamna lui 2020) isi anunta rezultatele finanaciare, intr-un comunicat de presa. Compania a incheiat 2020 cu o cifra de afaceri de 9 milioane €, din care segmentul B2C a reprezentat 7% (pondere in crestere fata de 3%, in 2019). Finalul de an a mentinut dinamica pozitiva de dupa ridicarea restrictiilor atat in B2C, cat si in proiectele B2B, ultimul trimestru aducand aproape 30% din cifra totala de afaceri. Rezultatele financiare au fost influentate de pandemie, insa contextul a reprezentat cadrul ideal pentru o extindere accelerata catre retail.

„Impreuna cu Allspace Interiors, subsidiara noastra specializata in lucrari de fitout, partitii si pardoseli, am depasit 10 milioane € intr-un an plin de incertitudini si in care nu am avut niciun proiect mare. Este inca un semn ca, in ciuda unui oarecare declin al pietei de birouri, clientii cauta produse si solutii de calitate superioara si parteneri integri, care sa ofere servicii profesionale de inalt nivel”, transmite Horatiu Didea (foto, Managing Partner Workspace Studio).

Cresterea cererii de mobilier ergonomic pe segmentul rezidential, in prima jumatate din 2020, a determinat Workspace Studio sa se orienteze catre piata de retail. Compania a investit 100.000 € in lansarea magazinului online deja mentionat (care are in stoc produsele cele mai solicitate de acest segment de clienti, respectiv scaunele ergonomice Herman Miller). In urmatorii 2 ani, se estimeaza ca acest segment ca genera venituri de peste 1 milion €. In plus, a investit 250.000 € in extinderea showroom-ului propriu, din cladirea Sky Tower (Bucuresti), cu 45%, pana la 550 m2.

„Ne asteptam ca segmentul nostru de piata – al amenajarilor orientate catre ergonomie – sa creasca, sustinut atat de nevoia de regandire a spatiului de birou, dar si de nevoia amenajarii zonelor de munca in interiorul locuintei. Suprafetele birourilor vor fi reduse, in medie, cu circa 30%, pentru ca vor deservi un numar mai redus de angajati care merg zilnic la birou. Insa ca design vor fi mai aerisite, mai confortabile si mai orientate catre wellbeing, cu alte cuvinte, mai ergonomice”, a mai spus Horatiu Didea.

Leave a reply