Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In Tarile de Jos exista mai multe magazine online decat offline

Pe 1 ianuarie 2023, Tarile de Jos au bifat o premiera nationala impresionanta: mai multe magazine e-commerce decat fizice, informeaza ecommercenews.eu, citand cifre marca Centraal Bureau voor de Statistiek. Institutul de statistica national a anuntat ca numarul de magazine online din tara amintita este de 84.103 (in urma unei cresteri de 4,1% YoY).

Comparativ, numarul magazinelor offline este de 82.124 (in urma inchiderii a 1.600 de locatii, cea mai mare scadere intr-un an si de la startul pandemiei COVID-19 incoace). Majoritatea magazinelor traditionale, fizice, vand imbracaminte (in jur de 13.300, cu 16,2% mai putin decat cu un an in urma). Pe locurile urmatoare – in top 3 – se plaseaza magazinele care vand produse pentru casa (in jur de 6.500) si supermarketurile (in jur de 6.400).

Majoritatea magazinelor online, digitale, vand imbracaminte (in jur de 19.300) si produse pentru casa si gradina (in jur de 15.300, cu 26,7% mai mult YoY). Numarul de magazine e-commerce din nisele de alimente si farmacie a crescut cu o rata anuala medie de 25,6% mai noteaza sursa amintita.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply