Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: aproape 40% dintre consumatori au mai putina incredere in review-uri

Un produs sau un serviciu cu sute de review-uri de cinci stele se va vinde mai bine decat unul care are review-uri putine sau mai proaste. Dar increderea utilizatorilor in acest feedback clientelar se deterioreaza, in ultima vreme, citim pe reviews.com. In Statele Unite ae Americii, Amazon are o problema serioasa cu review-urile false (pe care, in Marea Britanie le poti cumpara online, la pachet), iar consumatorii au observat asta. Pentru a determina cat de mult s-a modificat aceasta incredere, sursa amintita a realizat un sondaj de opinie online, in randul a 1.044 de respondenti din SUA, in perioada 4-7 februarie 2021.

Ce a descoperit studiul:

  • fata de acum 5 ani, 44% dintre consumatorii americani spun ca au la fel de multa incredere in review-uri, iar 38,5% spun ca au mai putina incredere in ele si doar 9,9% au mai multa incredere
  • scaderea increderii publicului in aceste feedback-uri este o tendinta in crestere – 60% dintre respondentii la sonajul de opinie in cauza sunt de parere ca review-urile online sunt din ce in ce mai slab calitative (prin comparatie, in 2017, 87% dintre consumatorii americani aveau incredere in ele)

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply