Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Magazinul de mobila ACAJU.ro: crestere de 30% YoY a CA, in 2020

 

Magazinul online de mobila ACAJU.ro anunta – intr-un comunicat de presa – cresteri de 30% a cifrei de afaceri, fata de anul precedent. In contextul pandemiei COVID-19, afacerea romaneasca a regandit planul de actiune, si-a schimbat obiectivele si strategia, a fost prezenta constant in mediul online, s-a adaptat si a evoluat. In aceasta perioada, s-au remarcat cresteri semnificative in zona de amenajare a dormitorului (prin achizitia de catre clienti a mobilierului care faciliteaza lucrul de acasa) si a mobilierului pentru gradina.

,,Principalul obiectiv atins in anul 2020 a fost consolidarea unei relatii transparente, bazata pe incredere si respect, cu intreaga echipa Acaju. Adaptarea la noile conditii si alinierea intereselor comune au condus la mobilizarea fiecarui membru in parte, fie ca lucrau de la birou in conditii depline de siguranta, fie ca alegeau sa isi desfasoare activitatea de acasa”, trasmite Iulian Acatrinei (foto, Director General ACAJU Romania).

Anul 2021 este marcat de sarbatorirea a 15 de ani de activitate si planuri ambitioase pentru viitor pentru ACAJU.ro. Regandirea spatiilor logistice pentru cresterea capacitatii de depozitare si sortare a produselor si implementarea unui soft de management al business-ului sunt actiuni din planul de afacere din anul in curs.

„Fiecare dintre noi a inteles cat de important este sa aiba o locuinta cat mai confortabila si primitoare si, chiar cand efectele actualei pandemii se vor diminua, credem ca nu se va sterge asa usor din memoria colectiva importanta unui ambient in care poti sa te relaxezi, dar si sa lucrezi. Nu credem intr-o relaxare foarte rapida a masurilor impuse de lege si ne asteptam ca mobilierul din categoriile work from home si cel de gradina sa aiba o evolutie puternic pozitiva in continuare. Ne dorim sa avem o crestere a cifrei de afaceri de 2 cifre, asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, tinta fiind o crestere tot de 30%”, noteaza Iulian Acatrinei.

Leave a reply