Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Amazon vrea centre de fulfillment in mall-urile abandonate

Amazon negociaza cu Simon Property Group (unul dintre cei mai mari proprietari de mall-uri din SUA), pentru a procesa si trimite comenzile catre clienti din spatii abandonate, noteaza techradar.com (via Wall Street Journal). Ideea de a transforma fosturile mall-uri in centre de fulfillment ar putea deveni realitate chiar inainte de Amazon Prime Day, care a fost amanata cel putin pana in octombrie, din cauza pandemiei.

Inchiderea magazinelor fizice nu este o noutate venita la pachet cu noul coronavirus, in SUA: apocalipsa retail-ului offline inceputa in 2017 a inchis mii de magazine fizice in mall-urile din tara, iar investitorii imobiliari au investit rapid in depozite pentru distributia online. Odata cu panemia COVID-19, si mai multi retaileri si-au inchis portile, nemaiplatind chiriile si largind gaura din buzunarul proprietarilor acelor spatii – cum e cazul Simon Property Group. Acestia detin 63 de magazine JC Penney si 11 magazine Sears in Statele Unite, iar Amazon e dornic sa preia cele mai mari locatii fizice. Gignatul online ar urma sa inchirieze spatiile, cu preturi mici, de pana la 44 $/m2 (in conditiile in care depozitele cer, in medie, 110 $/m2).

Leave a reply