Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ecomTEAM 2020 (28-29 septembrie): afla ultimele tendinte e-commerce, de la 12 speakeri de top

Pe 28 si 29 septembrie, evenimentul online „ecomTEAM – A new era for the Romanian E-commerce Industry” va lua pulsul e-commerce-ului romanesc, discutand despre ultimele tendinte din industrie. Comunicatul de presa care anunta evenimentul noteaza ca inscrierile la eveniment se fac aici.

Cei 12 speakeri din Romania si din strainatate care vor participa la evenimentul online sunt specialisti in SEO si digital marketing, reprezentati ai celor mai importanti jucatori din retailul online si din piata de curierat, alaturi de manageri din spatele unor platforme SaaS de e-commerce: eMAG, VTEX, Fan Courier, Google Romania, DWF, Canopy sau UniCredit Bank Romania. Impreuna cu acestia, participantii vor afla care sunt cele mai importante strategii pe care antreprenorii online trebuie sa le puna in practica, pentru a fi cat mai relevanti in industria care anul acesta are toate sansele sa depaseasca o valoare de 5 miliarde €, la nivel local. „Comertul online a crescut constant in Romania in ultimii ani, iar pandemia COVID-19 a accelerat dezvoltarea acestui sector. Estimam ca piata de e-commerce se va situa undeva in jurul valorii de 2,5% din PIB sau aproximativ 5,5 miliarde €”, a explicat Florinel Chis (Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online/ARMO si speaker in cadrul evenimentului), intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Criza creata de pandemie a venit cu schimbari semnificative in randul obiceiurilor de consum, iar strategiile de marketing trebuie adaptate in asa fel incat sa ai o rata de conversie care sa iti mentina businessul pe linia de plutire. De aceea, ecomTEAM 2020 a pregatit paneluri si workshop-uri dedicate, in acest sens.

Agenda evenimentului este urmatoarea: 

28 septembrie:

  • Ce schimbari a adus pandemia in strategia marilor retaileri online si in piata de curierat
  • Cum iti „aranjezi” magazinul online si campaniile intr-o perioada marcata de incertitudini
  • Workshop Noutati SEO 2020, algoritmi noi de la Google
  • Workshop Construirea unui business scalabil si sustenabil, unified commerce

29 septembrie:

  • E-commerce SaaS: cum trebuie sa arate o platforma de e-commerce in 2020
  • ecomTEAM meets Future Banking
  • Workshop Problem Solving
  • Workshop SEO pentru Smart eCommerce
  • Campanii Pay per Click care convertesc in 2020: sfaturi practice Google si Facebook Ads

Leave a reply