Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

OMV Petrom si foodpanda.ro, parteneriat de livrare online a produselor Viva

OMV Petrom (cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est) si foodpanda.ro (cea mai mare platforma de food ordering din Romania) anunta – intr-un comunicat de presa – un parteneriat prin care produsele Viva din statiile OMV pot fi comandate prin serviciul de livrari online. In prezent, serviciul este disponibil in 47 de statii OMV, din 10 orase: Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta, Bucuresti, Targu-Mures, Ploiesti, Galati si Sibiu. Peste 130 de produse din shop si zona de gastro (sandvisuri, salate, produse de patiserie, dulciuri, gustari, bauturi, electronice si accesorii) sunt disponibile pentru livrari rapide.

Clientii pot comanda produsele Viva Shop & Gastro in aplicatia foodpanda, intrand in sectiunea Shops, iar comenzile sunt transmise in statia OMV selectata. Comenzile sunt procesate si predate livratorilor foodpanda in cel mai scurt timp. Valoarea minima a unei comenzi este de 14,99 lei, iar taxa de livrare porneste de la 1,99 lei si variaza in functie de distanta.

„Parteneriatul a fost demarat in luna iunie a acestui an, in cadrul unui proiect-pilot, care a vizat cinci statii OMV, din Cluj. A fost primit foarte bine, cu livrari de produse care s-au incadrat in intervalul de 30 de minute. Ne-am dorit sa aducem pauza de cafea si sandwich din Viva si la birou sau acasa, cu aceleasi produse de calitate, intr-un timp scurt. Suplimentam acum numarul de statii care sunt parte din proiect si lansam promisiunea comenzilor online Viva Shop & Gastro in inca noua orase”, a explicat George Daniel Ion (Retail Manager OMV Petrom).

„foodpanda isi diversifica oferta in zona comertului de proximitate, prin extinderea parteneriatului cu OMV Petrom. Astfel, utilizatorii din cele zece orase pot comanda de acum gustarile bine cunoscute din meniul Viva si, in acelasi timp, se pot bucura de multiple categorii de produse, disponibile pentru livrare imediata, intr-un interval orar extins, pana la orele 22:00 sau chiar 24:00, in unele orase”, a completat Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda Romania).

Leave a reply