Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Amazon Prime Day 2020, amanata cel putin pana in octombrie

Zvonurile despre care scriam in aprilie s-au adeverit: Amazon Prime Day 2020 – ziua de reduceri pentru abonatii Prime, care ar fi trebuit sa aiba loc in iulie – a fost amanata, informeaza site-ul cnbc.com. Evenimentul de reduceri va avea loc cel mai devreme in luna octombrie, Amazon anuntand vanzatorii terti de pe marketplace ca data stabilita initial pentru septembrie ar putea fi amanata inca o luna. E-mail-ul care anunta amanarea sfatuieste vanzatorii sa ia in considerare 5 octombrie ca data provizorie pentru promotiile si reducerile marca Prime Day si ii avertizeaza ca o data exacta va fi anuntata pe masura ce evenimentul se apropie.

Oficial, un purtator de cuvant al Amazon a declarat, pentru sursa amintia: „Nu am facut niciun anunt legat de Prime Day”. In iunie, Amazon a incercat sa ajute vanzatorii cu o campanie de reduceri la produse vestimentare, incaltaminte si accesorii („Big Style Sale”), care i-a ajutat pe acestia sa isi vanda stocul excedentar abonatilor Prime.

Ziua de reduceri masive pentru abonatii Prime a fost lansata in 2015 si are drept scop atragerea de noi membri, promovarea produselor Amazon proprii si oferirea unei ocazii de a creste vanzarile in mijlocul verii. In conditiile pandemiei COVID-19, care a dat peste cap operatiunile logistice ale gigantului online, provocand livrari cu intarziere si probleme de inventar, depozitele Amazon au inceput sa-si revina la normal abia in luna mai. Dar numarul mare de cazuri care exista in continuare in SUA ii ameninta operatiunile, ca atare Prime Day nu s-ar putea desfasura in conditii optime.

Comentarii ( 2 )

  1. […] in centre de fulfillment ar putea deveni realitate chiar inainte de Amazon Prime Day, care a fost amanata cel putin pana in octombrie, din cauza […]

  2. […] anuntat angajatii, printr-un mesaj intern, ca Prime Day 2020 va avea loc pe 13-14 octombrie (data care a fost amanata, din iulie, din cauza impactului pandemiei COVID-19). Noile date ar putea influenta abonatii Amazon pasionati […]

Leave a reply