Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spy-Shop.ro a investit peste 60.000 € intr-un showroom, in Timisoara

Spy-Shop.ro anunta, intr-un comunicat de presa, deschiderea unui nou showroom, de peste 100 m2, in Timisoara, in care au fost investiti peste 60.000 €. Magazinul online (care este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de sisteme de securitate din Romania) a facut investitia pe fondul interesului crescut fata de piata echipamentelor de securitate: tot mai multi oameni sunt interesati de siguranta fizica a locuintelor, birourilor si a altor tipuri de cladiri, deci este nevoie de extinderea spatiilor de prezentare si deservire a clientilor in magazinele companiilor specializate.

In showroom pot fi vazute si testate mai multe produse de securitate ale brand-urilor de profil cunoscute (ca Dahua, Hikvision, Reolink, Paradox, Slinex, Motorline DSC, etc.), camere de supraveghere, echipamente smart home, videointerfoane, alarme smart WiFi, automatizari, precum si echipamente optice si de spionaj.

„Acest spatiu a venit in primul rand ca urmare a cresterii fluxului de clienti la sediu, dar si a nevoii de a vedea anumite produse expuse, de a le testa, pentru a vedea atat modul de functionare, cat si materialele din care sunt facute, acesta fiind un criteriu destul de important pentru unii clienti. Spy Shop a avut primul showroom dedicat produselor de securitate si supraveghere, insa in urma cu aproximativ 3 ani ne-am mutat intr-un sediu nou si a fost nevoie sa il refacem. Pe langa spatiul unde sunt expuse produsele, am creat mai multe locuri pentru consultanta clientilor si plasarea comenzilor, dar si locuri speciale pentru service post-vanzare si pentru efectuarea platii”, transmite Sergiu Dangulea (foto, CEO Spy Shop).

Magazinul online prognozeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 50% pentru anul 2020, ca urmare a vanzarilor sustinute din prima jumatate a anului. Cu o cifra de afaceri de 30 milioane de lei in 2019, compania pregateste noi investitii pentru sustinerea cresterii si pentru anul viitor. „Ne asteptam ca aceasta investitie sa se reflecte si in cresterea cifre de afaceri pe care am prognozat-o pentru anul in curs. Clientii vin in numar tot mai mare in showroom, vad produsele, isi aleg ce doresc si tot procesul acesta decurge mult mai rapid in noua organizare. In momentul de fata comenzile la sediu sunt aproximativ 10% din total si vedem un trend crescator in viitor”, incheie Sergiu Dangulea.

Comentarii ( 2 )

  1. […] 50% YoY (2019 s-a incheiat cu o CA de 30 de milioane de lei). Tot in acest an, compania deschis cel mai mare showroom din tara dedicat echipamentelor de securitate si a crescut capacitatea depozitului cu […]

  2. […] anul trecut au venit din showroom-ul companiei, dechis in Timisoara, in vara lui 2020, in urma unei investitii de peste 60.000 €. „Anul trecut am finalizat o serie de investitii importante care ne-au ajutat foarte mult in […]

Leave a reply