Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spy-Shop.ro: cifra de afaceri mai mare cu 60% YoY, in 2020 (10 milioane €)

Magazinul online Spy-Shop.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca si-a depasit cu 10 procente asteptarile pentru anul trecut (cand prognoza o crestere de 50%): cifra de afaceri a atins suma de 10 milioane € (+60% YoY). Spy-Shop.ro este dintre cei mai mari distribuitori de sisteme de securitate din tara noastra si a beneficiat in urma dezvoltarii pietei online, produsa de pandemia COVID-19: piata echipamentelor de securitate pentru casa (si nu numai) a urcat cu aproximativ 30%.

„Intr-adevar si contextul a fost de partea noastra, fapt ce a ajutat atat intreaga piata de e-commerce sa creasca, dar si avantul luat de produsele pentru siguranta locuintei si a familiei, avand in vedere imaginea destul de sumbra ce plana la inceputul lunii martie asupra noastra.  E foarte important ca am ramas consecventi si nu am facut un pas in spate, nici din punct de vedere al aprovizionarii si nici al promovarii, lucruri ce au contribuit din plin la aceasta crestere”, transmite Sergiu Dangulea (foto, CEO Spy Shop).

10% la totalul vanzarilor de anul trecut au venit din showroom-ul companiei, dechis in Timisoara, in vara lui 2020, in urma unei investitii de peste 60.000 €. „Anul trecut am finalizat o serie de investitii importante care ne-au ajutat foarte mult in sustinerea cresterii pe care am avut-o: implementarea unui nou ERP pentru un flux mult mai bun al procesului de comanda, finalizarea si inaugurarea showroom-ului, unde putem deservi un numar mai mare de clienti, atat pe partea de consiliere, cat si pe partea de garantie sau suport, dar si extinderea cu aproximativ 50% a capacitatii depozitului, pentru cresterea stocului-tampon, care ne ajuta la onorarea mai rapida a comenzilor”, explica CEO-ul Spy Shop.

Spy Shop si-a bugetat o crestere de 40% pentru 2021, prin consolidarea pozitiei pe piata online, prin atentia mai mare acordata pietei de distributie a produselor de securitate, prin cresterea clientilor B2B (pentru care au lansat o aplicatia mobila destinata exclusiv instalatorilor). Consolidarea brand-ului, mentinerea unui stoc suficient, cresterea eforturilor de marketing, identificarea de noi canale si oportunitati (pentru a ajunge la noi piete) si automatizarea continua a proceselor, vor atrage de la sine investitii pe care cei de la Spy Shop le iau in calcul.

Leave a reply