Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

13-15 noiembrie 2020: Black Friday la Spy-Shop.ro, cu reduceri de pana la 80%

Cel mai asteptat eveniment de reduceri din an (Black Friday) are loc in perioada 13-15 noiembrie, in magazinul online Spy-Shop.ro. E-shop-ul specializat in produse de securitate si supraveghere video anunta, intr-un comunicat de presa, ca va oferi cele mai mici preturi din an (reduceri de pana la 80%) la aproximativ 1.000 de produse. Printre cele mai cautate produse de-a lungul timpului (pentru care va exista si in aceasta perioada un interes crescut) se numara: camerele de supraveghere si accesoriile CCTV, sistemele de alarma antiefractie, videointerfoanele, automatizari pentru porti si usi garaj, sistemele smart home, gadget-urile spy si optice (binocluri, telescoape, microscoape, nightvision, etc.)

Spy-Shop.ro se asteapta la o crestere de peste 50% YoY a volumului tranzactionat in perioada Black Friday si o crestere a traficului pe site-ul propriu de pana la 100% fata de anul trecut. Potentialilor clienti li se recomandata (la fel ca in fiecare an) abonarea la newsletter-ul retailerului (pentru a primi din timp ofertele) si crearea unui cont pe site (pentru a economisi timp cand fac comanda).

„Anul acesta si investitiile pentru pregatirea evenimentului au fost mai mari, atat bugetul de marketing, cat si costurile cu logistica si stocurile. Ne asteptam la o crestere sustinuta a vanzarilor in perioada Black Friday, atat datorita ofertelor foarte bune pe care le vom avea, cat si datorita contextului, care favorizeaza cumparaturile online in perioada aceasta. Ne asteptam ca valoarea cosului sa fie mai mare fata de anul trecut. Totodata, conform trend-ului din acest an, credem ca numarul platilor online sa fie de aproximativ trei ori mai mare fata de anul trecut”, transmite Alex Jivan (foto, Marketing Manager Spy-Shop.ro).

Anul 2020 a fost de bun augur pentru site-ul e-commerce, care se asteapta la o crestere a cifrei de afaceri cu peste 50% YoY (2019 s-a incheiat cu o CA de 30 de milioane de lei). Tot in acest an, compania deschis cel mai mare showroom din tara dedicat echipamentelor de securitate si a crescut capacitatea depozitului cu 50%.

Leave a reply