Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retailerul epantofi.ro ofera plata BNPL, prin PayPo, de Black Friday 2022

Magazinul online epantofi.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca va oferi cumparatorilor optiunea de Buy Now Pay Later/BNPL (cumperi acum, platesti mai tarziu), in campania de Black Friday 2022. Aceasta va fi oferita in parteneriat cu PayPo, companie care este lider pe segmentul BNPL in Polonia si care s-a lansat recent in Romania. Magazinul online epantofi.ro este unul dintre cei mai mari jucatori din segmentul de Fashion, in Polonia si Romania, fiind prezent in 19 tari.

Metoda de plata oferita de PayPo le ofera cumparatorilor online o perioada de gratie de 30 de zile in care pot face plata, fara costuri suplimentare. In acest timp, clientii decid daca pastreaza produsele (si apoi fac plata catre PayPo) sau daca fac retur (caz in care fondurile aferente nu vor fi blocate). Optiunea de plata prin PayPo este disponibila si in celalalt magazin online romanesc al grupului polonez CCC, MODIVO.ro.

„In contextul in care numarul de consumatori online este in continua crestere de la an la an, adoptarea unei noi solutii de plata este un pas firesc pentru Epantofi.ro, unul care implica loializarea cumparatorilor si cresterea performantei business-ului. Prin aceasta optiune de plata cu amanare, ne propunem sa facilitam accesul la cumparaturi online simple, rapide si sigure pentru toti romanii care nu au posibilitatea sa cumpere imediat, incurajand astfel, sectorul e-commerce din Romania”, transmite Dominik Drozdz (Regional Manager SEE MODIVO SA).

Potentialul de piata al acestei metode de plata este extrem de ridicat. Conform raportului „Europe Buy Now Pay Later Business and Investment Opportunities”, acest segment va depasi valoarea de 900 miliarde €, pana in 2028 in Europa. Raportul „Global Payments” noteaza ca BNPL devine o metoda de plata tot mai atractiva pentru consumatorii europeni si proiecteaza o crestere de 50% a segmentului, in urmatorii 4 ani.

Daca solutiile de plata sunt convenabile si le ofera cumparatorilor posibilitatea de a nu face o plata imediata, valoarea medie a tranzactiilor pe un site poate creste cu pana la 30%, conform datelor PayPo. Compania a observat o crestere cu 189% a numarului de tranzactii si cu 258% a valorii medii a tranzactiilor, cu ocazia Black Friday 2021, fata de aceeasi perioada din 2020. Rata de conversie crescuta este corelata cu produse premium, la pret intreg.

Leave a reply