Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Primark a extins serviciul click & collect in 32 de magazine londoneze

La finalul lui 2022, Primark.com anunta ca va face un progres semnificativ in domeniul online, in 2023, odata cu oferirea serviciului click & collect in 25 de magazine din Anglia si Tara Galilor. Retailerul fast-fashion si-a relansat website-ul de aici in primavara lui 2022 si a inceput sa vanda produse online, cu ridicare din magazinele offline, inainte de Craciun.

Proiectul-pilot a avut succes, asa ca acum Primark va oferi serviciul click & collect in alte 32 de locatii fizice din zona Londrei, anunta internetretailing.net. Prin intermediul click & collect, clientii pot achizitiona de pe Internet 1.500 de produse pentru copii, ridicandu-le apoi din magazinul dorit, la o data aleasa de ei. In plus, retailerul irandez va reduce preturile unora dintre produsele pentru copii din colectia de toamna/iarna, care se va lansa la final de iulie, pentru a ajuta clientii afectati de inflatie.

„Este un moment mult asteptat pentru noi (…). Asta inseamna ca acum serviciul este disponibil inr-o tremie dintre magazinele noastre din Marea Britanie, oferind clientilor mai multe optiuni si o accesibilitate mai mare – prin intermediul click & collect – si completand experienta din magazinele noastre. Feedback-ul primit de la clientii nostri, in magazinele incluse in proiectul-pilot a fost incurajator, deci abia asteptam sa invatam mai multe, pe masura ce extindem proiectul”, a transmis presei Kari Rodgers (Retail Director, Primark Marea Britanie).

Conform unui raport realizat de sursa amintita (in noiembrie 2022), din ce in ce mai multi retaileri britanici ofera optiuni click & collect: in total, 47% din top 500 retaileri au astfel de servicii!

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] a atras atat de multi consumatori britanici, cu serviciul click & collect al produselor pentru copii, incat acum a inclus in program si piese de imbracaminte pentru femei, anunta fashionnetwork.com. […]

Leave a reply