Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Primark va face un progres semnificativ in domeniul online, in 2023

Retaierul irlandez Primark estimeaza ca va face „un progres semnificativ” in dezvoltarea digitala proprie, in 2023, anunta internetretailing.net. Primark – care va deschide primul magazin fizic in Romania, in luna decembrie (in ParkLake Mall, Bucuresti) – va incepe sa vanda produse online, cu ridicare din magazinele offline, la finalul acestui an, inainte de Craciun.

Proiectul click & collect va incepe cu 25 de magazine din Anglia si Tara Galilor, unde retailerul fast-fashion si-a relansat website-ul (Primark.com) in primavara. De la lansare si pana in prezent, traficul a crescut cu 83% YoY, clientii intra pe aproape de doua ori mai multe pagini/sesiune, iar in jur de 15% dintre vizitatori folosesc noul instrument de verificare a stocului din magazinele fizice. Aceasta noua varianta de site va fi extinsa in curand pe toate pietele internationale unde compania este prezenta. Pe langa e-commerce, retaierul irlandez a investit si in depozite automate noi, in SUA, unde va deschide 10 magazine traditionale noi, in actualul an fiscal. In total, Primark va deschide 27 de magazine offline noi, care se vor adauga celor 408 existente deja.

„Credem ca aceasta idee are potentialul de a satisface cererea existenta, din partea clientilor noi si existenti deja, crescand traficul din magazine si vanzarile”, a transmis compania Associated British Foods (ABF) – care detine retailerul, intr-o declaratie de presa. ABF a avut, la nivel de grup, venituri de 16,99 miliarde £, in anul fiscal incheiat pe 17 septembrie 2022, revenindu-si dupa restrictiile impuse de pandemia COVID-19. Suma inseamna o crestere de 22% YoY. Din acest total, Primark a avut vanzari de 7,7 miliarde £ (+38% YoY).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply