Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Malaezia: TikTok Shop mizeaza pe BNPL, pentru a se impune in Asia de SE

TikTok a incheiat un parteneriat cu serviciul buy now, pay later/BNPL („cumpara acum, plateste mai tarziu”) Atome, pentru a oferi plata online in rate, pe marketplace-ul sau e-commerce din Malaezia, citim pe cnbc.com. TikTok Shop va include Atome ca optiune de plata, iar clientii vor putea sa achite produsele cumparate in 3 sau 6 luni.

Parteneriatul va promova dezvoltarea ambelor companii si „va permite comerciantilor si afacerilor mici sa ofere clientilor o optiune de plata accesibila si flexibila”, a transmis Jonathan Low (E-commerce Lead of Strategy and Special Projects, TikTok Shop). „Ne bucuram de oferirea Atome ca optiune de plata pe TikTok Shop, care va promova dezvoltarea e-commerce si va sprijini brandurile mici si mari”, a completat William Yang (Head of Commercial, Atome).

Atome este ramura BNPL a companiei fintech Advance Intelligence Group, cu sediul la Singapore. TikTok Shop se extinde agresiv in Asia de Sud-Est, unde are competitori ca Shopee si Lazada si peste 325 de milioane de utilizatori lunar. TikTok isi doreste sa creasca si in afara Statelor Unite – cea mai mare piata a companiei chineze, dar si locul unde a fost interzis (in statul Montana). In plus, app-ul e interzis in India. CEO-ul a spus deja ca va investi miliarde de dolari in zona, in urmatorii ani. Si si-a propus sa castige 20 de miliarde $ din e-commerce, anul acesta, cu ajutorul clientilor din Asia de SE!

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] citat de edition.cnn.com. Masura este o lovitura directa data aplicatiei TikTok, care vrea sa se impuna in Asia de SE (si care vrea sa investeasca miliarde de dolari in zona, in special in Indonezia, in urmatoarii […]

Leave a reply