Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Parteneriat eMAG.ro si Flip.ro: programul Easy BuyBack, pentru telefoane mobile


Platforma eMAG.ro anunta – intr-un comunicat de presa – un parteneriat cu Flip.ro: programul online Easy BuyBack by eMAG&Flip. Acesta este disponibil in intreaga tara: clientii isi pot vinde telefonul vechi direct pe eMAG.ro iar vechiul dispozitiv poate fi predat la easybox sau la curier, intregul proces necesitand un efort minim din partea clientului.

Noul telefon cumparat de pe eMAG.ro poate fi achitat printr-una dintre metodele flexibile de plata din contul eMAG Wallet: plata in 4 sau 12 rate sau la 30 de zile. BuyBack by eMAG&Flip este disponibil pentru anumite modele de telefoane, urmand sa fie extins pe viitor si pentru alte categorii de produse. Programul va fi lansat in curand si in Ungaria si Bulgaria.

„In general, oamenii inlocuiesc telefonul o data la trei ani, iar telefoanele de noua generatie sunt tot mai scumpe. Cu noul program de buyback, care este cat se poate de simplu si intuitiv, clientii eMAG pot sa isi cumpere telefoane abia aparute pe piata la preturi mai bune, vanzand telefonul vechi pe platforma noastra. In doar cateva minute oricine poate sa efectueze tranzactia fara a se mai deplasa in magazin sau a migra pe o alta platforma. Ma astept ca in urmatorii doi ani sa vindem cel putin 100.000 de telefoane prin Easy BuyBack si sa completam gama de produse si cu alte categorii de interes pentru clienti”, transmite Cristian Carjan (Senior Commercial Director eMAG). 

„Prin consolidarea parteneriatului buyback pentru clientii eMAG, aducem procesul de evaluare si vanzare a telefoanelor direct in platforma eMAG. Asa ne asiguram ca drumul telefoanelor catre Flip este cat mai scurt, eficient si sigur, in beneficiul clientilor. Conform datelor noastre, clientii au economisit in medie 1.800 lei anul trecut prin programul buyback, cele mai populare modele valorificate fiind iPhone 11, 12, 13, Galaxy S22 Ultra”, completeaza George Moroianu (Cofondator Flip).  

In ultimii 2 ani, peste 25.000 de clienti eMAG.ro si-au valorificat telefoanele vechi pe Flip.ro si au achizitionat produse noi. Segmentul de buyback are un potential de crestere de pana la 20% din vanzarile totale de telefoane mobile, potrivit estimarilor eMAG.ro.

Leave a reply