Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Investitie de 500.000 € in start-up-ul de curierat rapid BeeFast.ro

Dupa un an si jumatate de activitate, BeeFast.ro anunta – intr-un comunicat de presa – ca a primit o investitie de 500.000 €. Infuzia de capital vine de la un investitor privat, valoarea actuala a BeeFast fiind evaluata la 3 milioane €. Suma va fi folosita pentru accelerarea afacerii, extinderea ei si consolidarea la nivel operational: dezvoltarea de functionalitati pentru o experienta clientelara optimizata, atat pe zona B2B (companii si curieri), cat si la nivel B2C (clienti finali).

BeeFast este un start-up tech care a fost fondat de 4 antreprenori, la finalul lui 2019, ca solutie de livrari rapide B2B si B2C. Contextul socio-economic recent a determinat o linie noua de dezvoltare a afacerii, catre oferirea unei infrastructuri digitale cu sistem integrat de plata si livrare a comenzilor pentru magazinele offline. BeeFast a devenit o solutie la problema livrarilor ultra-rapide in Bucuresti si Ilfov, avand o medie de livrare de 55 de minute de la plasarea comenzii. Acesta a fost principalul motor de crestere in 2020, cand, pe fondul pandemiei COVID-19, start-up-ul a crescut accelerat. Astfel, BeeFast a ajuns, de la o medie de 16 comenzi/zi in ianuarie 2020, la aproape 400 comenzi/zi in ianuarie 2021 si 500 de comenzi/zi in prezent.

Dinamica inregistrata a fost posibila datorita platformei tech pe care functioneaza sistemul BeeFast, care a permis atat integrarea rapida cu magazinele online cu traditie, precum si oferirea unei infrastructuri digitale cu sistem integrat de plata si livrare a comenzilor pentru magazinele offline care si-au dorit o tranzitie rapida catre online in perioada pandemiei.

Dezvoltarile din ultimul an si solutiile propuse de BeeFast pentru segmentele de piata dinamice din online au dus la o crestere constanta a numarului de curieri si clientilor parteneri, iar acest lucru s-a reflectat si in cifra de afaceri. Astfel, la jumatatea lui 2021, BeeFast a inregistrat o cifra de afaceri in crestere cu 350% fata de perioada similara a anului trecut.

In prezent, la 18 luni de la lansare, BeeFast gestioneaza livrarile rapide a peste 300 business-uri locale – restaurante, magazine online de bauturi, de electrocasnice, de accesorii, magazine din segmentul fashion si florarii. Platforma are peste 1.500 curieri activi, care functioneaza optimizat, dupa principii de shared economy. „Odata cu aceasta investitie vom accelera dezvoltarea BeeFast. Primul obiectiv de crestere presupune triplarea numarul de livrari zilnice in urmatorul an. Evolutia va avea loc atat pe fondul atragerii de noi clienti din zona Bucuresti, unde interesul pentru livrari ultra-rapide este in crestere, cat si prin extinderea catre noi orase, directie pe care o aveam in plan pentru acest an”, a declarat Cristian Grozea (foto, CEO si Cofondator BeeFast).

Comentariu ( 1 )

  1. […] (evaluat la inceputul lui 2021 la 3 milioane €) a primit recent o investitie de 500.000 €, pe care ii directioneaza in dezvoltarea platformei si optimizarea operationala. In perioada […]

Leave a reply