Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat prima scoala de SEO: JediSeoSchool (Bucuresti)

Pasionatii de marketing online si Search Engine Optimization (SEO), care doresc sa acumuleze sau sa-si dezvolte cunostintele in aceste domenii, au acum sansa de a urma cursurile unei scoli de SEO, prima de acest fel din tara, la care sunt disponibile doar 12 locuri! Un proiect lansat de Ovidiu Joita (Owner iAgency.ro, una din cele mai cunoscute agentii de marketing online si SEO din Romania), JediSeoSchool ofera participantilor (conform comunicatului de presa):

  • un curs pe o perioada de 2 luni (3 zile/saptamana)
  • unde si cand – Bucuresti, in perioada 4 februarie – 27 martie 2019
  • notiuni de optimizare On-Page, Off-Page si linkbuilding, indicatori de User Experience, Brand Awareness in online
  • cursul va include atat informatii teoretice, cat si aplicatii practice (notiunile teoretice vor fi aplicate unor proiecte online), exemple si studii de caz, precum si seminarii cu invitati-supriza (nume grele in mediul online romanesc)
  • participantii vor primi teme pentru acasa
  • la final de curs, fiecare va primi o diploma de absolvire, cu un calificativ care va evalua modul in care a absorbit cunostintele
  • absolventii care demonstreaza skill-uri si calitati aparte vor avea posibilitatea de a deveni parte din echipa iAgency.ro
  • inscrierile se fac pe JediSeoSchool.ro, in perioada 1 decembrie 2018 – 20 ianuarie 2019

„Imi doresc sa cresc piata online romaneasca prin pregatirea unor specialisti SEO si marketeri. Acestia vor putea face diferenta pentru business-urile online de care se vor ocupa. Imi doresc sa gasesc acesti oameni sclipitori, care vor implementa cu succes noile concepte de SEO la cele mai importante brand-uri din online”, transmite Ovidiu Joita (foto).

Leave a reply