Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

eMAG.ro a deschis primul showroom in Bulgaria

Dupa ce, in luna iunie, eMAG.ro a deschis primul showroom in afara Romaniei, la Budapesta (Ungaria), acum magazinul online anunta – intr-un comunicat de presa – ca a inaugurat primul showroom in Bulgaria, la Sofia. Situat in incinta Serdika Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala tarii vecine, noul showroom permite eMAG.bg extinderea serviciilor pe care le ofera clientilor. Astfel, consumatorii din Bulgaria pot acum face cumparaturi direct in showroom, pot comanda online cu livrare gratuita si ridicare in aceeasi zi, in showroom, sau pot face retur instant si gratuit.

Clientii au acces in showroom la cele mai noi produse din categoria  electro-IT, dar si un shop Apple aflat in incinta acestuia (singurul din Bulgaria). Totodata, showroom-ul beneficiaza de consultanti instruiti si servicii de service autorizate. In prezent, eMAG are 15 showroom-uri in Romania si 3 in afara tarii. Compania mai are in plan sa mai deschida alte 3 showroom-uri in prima parte a anului viitor. Extinderea internationala a companiei deriva si din interesul crescut al comerciantilor romani de a vinde pe alte noi piete: doar in Bulgaria sunt, in prezent, peste 400 de selleri romani, care fac comert datorita simplitatii si rapiditatii cu care se pot inregistra pe platforma eMAG Marketplace.

„In Bulgaria, observam o crestere a comertului online si astfel am decis sa investim in dezvoltarea de servicii noi, cu ajutorul carora ne dorim sa oferim clientilor o experienta mult mai buna, consolidandu-ne in acelasi timp pozitia buna pe care o avem pe piata locala”, a spus Andrei Popescu (Country Manager eMAG Bulgaria). Compania eMAG este prezenta in Bulgaria din 2012 cu o echipa de 200 de angajati.

Leave a reply