Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

COVID-19: CusutsiBrodat.ro, crestere de 62% YoY, in primele 6 luni din an

Magazinul online de masini de cusut si brodat CusutsiBrodat.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca a inregistrat o crestere de 62% a vanzarilor online, in prima jumatate a anului 2020, fata de 2019. Cresterea s-a inregistrat atat pe segmentul masinilor industriale, cat si pe segmentul masinilor de cusut si brodat pentru acasa si ateliere mici. „Masinile de cusut si brodat casnice pentru acasa si ateliere mici au avut o evolutie foarte buna, in special in vanzarile online. De altfel, in toata Europa vanzarile au explodat pe acest segment si producatorii inca incearca sa isi adapteze stocurile la noile cerinte, fabricile din Asia lucreaza la 100% capacitate si fac fata cu greu cererii” , transmite Dan Coanda (foto, Director Operational Bro Rom Industrial Machines SRL).

In perioada pandemiei, numarul tranzactiilor online s-a dublat  fata de aceeasi perioada a anului trecut. Si s-a observat o schimbare de comportament in randul clientilor: in primele 6 luni din an, tot mai multi utilizatori au optat pentru plata online cu cardul. „Cumparatorii online prefera o marca buna, garantie 3 ani pentru produsele comandate si asistenta pentru suport tehnic. Campania pe care am inceput-o in primavara bazata pe transportul gratuit (indiferent de valoarea comenzii) a avut un succes foarte mare in ceea ce priveste vanzarile online si inca o continuam”, completeaza Dan Coanda.

In urmatoarea perioada a anului 2020, o parte dintre investitii se vor indrepta catre dezvoltarea magazinului online, dar si catre diversificarea gamelor de produse, pe segmentul masinilor de cusut si al accesoriilor si consumabilelor de croitorie (ata de cusut si brodat, picioruse optionale, foarfeci, etc.), unde s-a observat o crestere substantiala a interesului si vanzarilor. „Cusutul este un hobby pe viata, nu are varsta si speram ca aceasta activitate sa continue sa creasca. In urmatoarea perioada, vom creste prezenta noastra in mediul online cu mult continut video informativ, dar si cursuri si tutoriale”, incheie Dan Coanda.

Leave a reply