Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

BIANO.ro a lansat BIANO Button, functionalitate cross-sell bazata pe AI

Marketplace-ul Home & Deco BIANO.ro anunta (intr-un comunicat de presa) ca duce functionalitatile bazate pe inteligenta artificiala (AI) de pe platforma proprie la un nou nivel. Dupa ce a introdus o caracteristica exclusiva pentru segmentul de achizitii online Home & Deco (cautarea foto), www.biano.ro ofera acum o noua tehnologie, benefica atat clientilor, cat si magazinelor partenere – BIANO Button.

Acesta este gandit ca un instrument cross-sell bazat pe AI, trebuie adaugat in pagina de detalii a produsului de catre magazinele online partenere si, odata apasat, ofera vizitatorilor o noua pagina de rezultate, cu produse similare (din respectivul magazin online). Astfel, BIANO Button ajuta magazinele partenere care nu au resursele necesare pentru a implementa o solutie similara, fiind o resursa aditionala dezvoltata intern si oferita gratuit magazinelor Home & Deco active pe platforma. Acest buton contribuie la imbunatatirea experientei de cumparare a clientilor, deoarece selectia vizuala a produselor (prin similitudine) este un factor-cheie cand vine vorba despre achizitia de mobilier. Afisarea produselor similare duce la sanse crescute de finalizare a cosului de cumparaturi, intrucat clientul care cauta pagina de detalii despre produs este mai probabil sa termine achizitia.

Pe viitor, marketplace-ul cu actionariat ceh (care opereaza pe piata locala din 2018) va lansa si BIANO Studio, o alta aplicatie bazata pe AI, prin intermediul careia vizitatorii vor avea ocazia sa devina designeri de interior.

Motorul de cautare Home & Deco BIANO a fost lansat in Cehia, iar in prezent opereaza pe 7 piete (Cehia, Slovacia, Olanda, Brazilia, Ungaria, Romania, Portugalia), avand peste 5 milioane de produse listate pe toate platformele si mai mult de 1.200 de magazine online inregistrate.

Leave a reply